НБА 2011/12

1. Њујорк нема бекове, морају да сачекају да се Дејвис опорави....

А Бостон, па јеб' га.... Имају екипу старију од Матузалема, не могу да пружају исти ниво игре целу утакмицу.....

Мени и даље није јасно зашто је Минесота још раније трејдовала Џеферсона за Куфоса и два пика....

2. Filadelfija jebe sa jednom i po "zvezdom". Totalno su tim. Portland isto jebe al su imali zajebat raspored. Boston više ne jebe. :( E da, i Indijana počela da jebe čim je Grejndžer malo iskulirao i podredio se timu.

3. Njujork nema klupu nikakvu.... A onaj Sampert, Rookie, majku mu jebem blesavu i nenormalnu mnogo je sebican, samo sutira, ali ipak mi prirastao za srce nekako.

Chandler - Amar'e - Carmelo - Baron - Shumpert/Douglas

To ne bi bio los tim, ali do kurca kad su na klupi najbolji igraci Bill Walker i celavi Bibi.

4. Onaj Harelson nije los. Igra centra, a cepa trojke, ali ipak ne moze on nikad da bude u igri bez Tajsona ili Amarea jer je u odbrani los, a i nije bas skocan i nesto jak.

5. Фали Пеки д Џемо на овој теми. Глупо уопште да полемишете о НБА кад он није ту.

6. Rajan Anderson iz Orlanda ima opaku sezonu, lako bi mogao da bude the most improved player. A moguće i Kajl Lauri iz Hjsutona, on jebe mame ove godine.

7. Еј, а што нису ставили ове године оне селекције из осамдесетих и деведесетих?
    Не може с Меџик Џонсоном :(
    Едит: Јебига, ја мислио причате о игрици.

8. Anderson govedo, usrao mi Nikse bio.
    Murinjo, pricali smo i o igrici jedno vreme :)

9. Pekmen 11 poenai 1 banana :)

10. Андерсон је још прошле године имао сасвим фину улогу, али ове године кида јер и игра 10 минута дуже у просеку, што је и разумљиво јер им је отишао Бас, а као замена дошао дебели Бејби....
    Грег Монро ме одушевљава, као и Пол Милсап.... Харден је и прошле сезоне бележио лепе цифре, али ове некако осетно има већу улогу (зашто је Сефолоша стартер није ми јасно)....

Миличић ако овако настави, молиће и Косјерић да га прими....

11. Milicic igra odlicnu odbranu, skoro da i ne sutira...kad god gledam on samo asistira ili pravi blokove..za 20 minuta osuta samo ako je na ziceru cistom

12. Sad igraju Lejkersi i Majami.

13. Дуда је још једном објаснио и показао какав је Миличић играч, каква одбрана, какви бакрачи, Пековић га је са правом преселио на клупу, центар такве величине и таквог потенцијала је морао до сада да бележи 20 поена и 10 скокова у просеку минимум.... Минесота је велику грешку направило што је трејдовала Џеферсона, јер би са њим данас били једни од фаворита из сенке....

Гледадох Лејкерсе и Мајами, Батије и Џејмс покрише Кобеа да је овај прорадио тек у задња 3 минута кад се Мајами већ опустио.... Локаут је Језерџије коштао много јер би им предсезона значила доста на пољу одвикавања од троугаоног напада, зато и играју топло-хладно, главна звезда им је матора и не може да издржи више цео ток утакмице (једна ствар је играти против Ентонија Паркера из Кливленда, друга ствар је играти против једног од најбољих дефанзиваца у лиги у виду Батијеа), што је било сасвим јасно и не би ме зачудило да Кобе, Гасол и Бајнам играју мало мање у наредних пар утакмица јер им треба одмор....

14. Њааах, па јебем ли га. Орландо ми некако изгледа баш озбиљно ове сезоне, али ме смрадови зајебали већ 3 пута на тикету, тако да им од срца желим да се угасе или да падне метеор на истоимени град.

Ове сезоне, мој пик за прстен су Чикаго, због вероватно играча који ће по мом мишљењу надмашити Џордана, Роуза. И Мајами јеби га. Мрзим их, али реално фаворити су.

15. I to dva puta Grifina.Sta pricate o Darku,kad je nas ubedljivo najbolji centar.On bi u Evropi bio legenda,ali jebiga,NBA je NBA.Za klasu bolji od Pekovica.Pre svega u odbrani,a centar mora biti dobar u odbrani.Njegova greska je sto je rano otisao u NBA,on sad ima 26 godina i moze da iogra jos 10 sigurno,a draftovan pre 9 godina.Kidao je 2007 u plejofu sa Orladnom.Od evropskih centara samo Mark Gasol i Gortat su bolji.Gortat jebe ove godine.

16. Ja vam rek'o za Milicica :), a i Pekmen imao solidnu rolu 8 poena 2 skoka

17. Полако са Дарком, то је само једна утакмица, бележи око 5,5 поена у просеку. Нека он уђе у овакву форму па ћу повући што сам рекао за њега, али мислим више да то неће бити случај, већ ће на том нивоу одиграти још можда пар утакмица ове сезоне и остало ће бити мрка капа, исто тако је било и прошле сезоне. Има проблем у глави и више му је потребан добар психијатар него добар тренер (Аделман јесте добар тренер и још цени европске играче приде), али тај проблем му је више набио Лери Браун него он сам.

18. Niksi prekinuli niz od 6 poraza zaredom, a Karmelo samo jedan poen

19. Полако са Дарком, то је само једна утакмица

Više nije samo jedna :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.