Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pijem...
probala rakiju od dunja?
Ja mislim da jesam, al samo jednu casku.
Da li je inostaranstvo jedini moguci IZLAZ iz savremene srpske teskobe jer u nas IZLAZ dolazi da izlazi inostranstvo?
mmmm da....
igras tenis?
ne
igras badminton?
Da.
Da li si noćas spavao duže od 6 sati?
ne
Konzumiras drogu?
Ne.
Da li voliš matematiku?
Da jer sa lakocom resavam neke zadatke i Ne jer su mi se vec na glavu popeli oni koji su hteli da im objasnjavam.
Da li je odsustvo dokaza dokaz odsutnosti?
nikako...ako si oodsutan nisi prisutan..a nema dokaza...
Da li postoje psi velicine tigra?
da :)
da li je cacanski sir prevreli sir? :)
da
da li postoje vanzemaljci?
da
da li su papagaji brzi od slavuja?
da
Da li jedes svaki dan?
Da
Da li postavljas glupa pitanja svaki dan ili ti je ovo prvi put? :D
da
Da li postoji sudbina?
Postoji. Njena djeca su gatare/vidovnjaci koje je ona napustila i zato tako često uzvikuju njeno ime !
Da li će prilikom otapanja Grenlanda doći do takvih poplava u Mađarskoj i Vojvodini da Panonsko more više neće biti staro i fiktivno već će zapljuskivati obale nove morske turističke hit destinacije-Beograda?
Ne, nisam pročitala pitanje. :)
Da li je Dali tvoj omiljeni slikar?
Ne.
Da li je 28. godina, idealn agodina za brak?
Da ako odgovara konzervativno-patriotska brizna bratija instalisana u skupstinske klupe. "MI CE NESTANEMO ZBOG BELA KUGA" porucuju gospoda pa Vlajko ako vec nemas unuce za njih si prekrizen.
Ne ako odgovara liberalno-netolikopatriotska bratija instalisana u skupstinske klupe do ove prvopomenute. Za njih ti si jos mlad i premlad i za zenidbu i za dijete. Cekaj do 35-40 pa ce to biti idealno.
Ti sad biraj jedan od ova dva odgovora.
Da li ce Vukajlijini inace nevjerovatno duhoviti moderatori i aplikanti za poziciju moderatora prevazici svoje vlastite sujete i nevjerovatnu sklonost vlastitom humoru i povesti ovaj sajt pravim putem bez uplitanja sitno-palanackih interesa zbog dobrobiti stanja duha i svjesti nacije ????
ne (mada nikad ne treba reci nikad.. :))
da li nove kupljene cega treba prvo otkuvati? :)