Иначе добро је кренула тема. Кад се појави, Војтек може да посведочи да сам му о плану да отворим ову тему причао још августа месеца, и до ове ноћи ме је мрзело да отворим тему. Дакле мрзело, нисам заборавио него ме је мрзело да напишем неколико реченица. Онда још и добро стојим са одгледаним филмовима.
Glup pokusaj eliminacije. Koji ne jebe jer je previse napadan?
Ja nisam gledala onaj... Bilo jednom u Americi, tako nesto se zove, moze se reci da je kult.
Иако је серија у питању, морам да поменем да ни "Твин пикс" нисам гледао, а најјаче је то што себе доживљавам као фана, јер имам неку представу и мистерију око серије, а и поверење у Линча. Чији "Лост хајвеј" такође нисам гледао.
Иако је серија у питању, морам да поменем да ни "Твин пикс" нисам гледао, а најјаче је то што себе доживљавам као фана, јер имам неку представу и мистерију око серије, а и поверење у Линча. ЧИји "Лост хајвеј" такође нисам гледао.
Ја много тога култног нисам гледао... Стар Трек ми је смор не могу да се уживим у то шта већ причу о истраживању космосу, само сам онај задњи филм гледао...
Скарфејс неке сцене сам гледао, од Годфадера само кеца нисам гледао мада и двојку сам једва запамтио, Цитизен Кејна нисам...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Donija Braska
u breeee...vredi,dobar je.
Izvinjavam se na off-u, ali je l ja gotivim Buksnetinu ili Buksnomanijaka? Ko od vas dvojice voli Evu Mendez?
obožavam je. verujem da je obožava i buksnetina.
Planiram vec duze vreme,al nikako da odgledam,svi mi kazu da je dobar...da i American Gangster nisam gledao
Ју ар ентеринг д ворлд оф пејн! Ц Ц Ц!!!
Иначе добро је кренула тема. Кад се појави, Војтек може да посведочи да сам му о плану да отворим ову тему причао још августа месеца, и до ове ноћи ме је мрзело да отворим тему. Дакле мрзело, нисам заборавио него ме је мрзело да напишем неколико реченица. Онда још и добро стојим са одгледаним филмовима.
Glup pokusaj eliminacije. Koji ne jebe jer je previse napadan?
Ja nisam gledala onaj... Bilo jednom u Americi, tako nesto se zove, moze se reci da je kult.
e onda on.
jeste
Veoma čudni pogledi su kada saopštim da ovo nisam gledala http://www.imdb.com/title/tt0117951/
A nisam ni ovaj http://www.imdb.com/title/tt0137523/. Ni ovaj http://www.imdb.com/title/tt0253474/ Ali jesam skoro sve koje ste naveli. :)
Е ни ја нисам Трејнспотинг гледао.
Cini mi se da cu dobiti jos mnogo dzedajskih kletvi :)
Više nemam ni želju da ga gledam od silnog citiranja i opisivanja scena. Zamislila sam kako treba da izgleda i to je dovoljno. :)
Иако је серија у питању, морам да поменем да ни "Твин пикс" нисам гледао, а најјаче је то што себе доживљавам као фана, јер имам неку представу и мистерију око серије, а и поверење у Линча. Чији "Лост хајвеј" такође нисам гледао.
То ниси гледао?!?! :))
Жива истина.
:))))
Ako treba još i serije da navodim, odustajem u startu, priznajem da sam neviđen duduk. Šta je to Doktor Haus!? Bežim sad...
Јок, без серија, ја сам навео "Твин Пикс" више као украс за "Лост хајвеј".
:))
Ја много тога култног нисам гледао... Стар Трек ми је смор не могу да се уживим у то шта већ причу о истраживању космосу, само сам онај задњи филм гледао...
Скарфејс неке сцене сам гледао, од Годфадера само кеца нисам гледао мада и двојку сам једва запамтио, Цитизен Кејна нисам...
Овај... има ли ко да није гледао Терминатора ?
Стар Трек нисам гледао, ал' је евидентно да је жешћа лејмара, тако да ни не планирам.