Prijava

Tvajlajte,Transformerse

+1
Али, то и не намеравам да погледам.
За вестерне, с друге стране, сам од скора почео да се интересујем и намеравам да надокнадим пропуштено.

Ја до скоро нисам одгледала била Повратак краља.

Ja gotivim vesterne one iz 60ih sa epicnim saundtrakovima.

setio sam se jos

Rosemary s Baby
Gostbasterse sve
Matrikse sve osim prvog(a i nemam nameru,jer me prvi deo razocarao)
Brazil
Imaginarium

Jebote,koliko ja nemam pojma ustvari

Матриксе, Гадфадере, Петпарачке приче, Господаре прстенова, ово

Такође, о "Стар трек" серијалу немам појма ич, знам само оног лика што се фејспалмује.

, сјетићу се још неких које нисам, а има их мали милион.

Нисам гледао 7 самураја, а мрзи ме много, као ни већину Хичкокових култчина. И генерално ме мрзи да гледам под знацима навода уметничке филмове Тартовски, Бергман, Трир, итд, али сам се наоштрио то све да поскидам и одгледам, Пуњачу гледај Бразил, мојне се зајебаваш. СТ и СВ не треба пропуштати, више сам фан ових других.
И видим да овде нико није споменуо 12 ангри мен, верзија са Фондом мора да се одгледа, људи то је филмчина над филмчинама!

Pa, od domacih, Ko to tamo peva. Mislim nisam nikad sela da odgledam ceo film, sve uhvatim po 20-30 min. Variolu veru sam prvi put odgledala tek pre par god.

Od stranih, Godfather(doduse procitala sam knjigu), Scarface, Once upon a time in America, Soylent green. Od starijih La dolce vita, Vertigo, Birds, African queen, North by northwest, Citizen Kane.

Sto se tice Star Wars-a i Star Trek-a, posto vidim da se cesto pominju, ja to cak ponekad brkam. Nisam gledala nista sem jedog dela Star Wars-a i to nekog novijeg, cini mi se. A ovo drugo je valjda serija? Od svih filmova/serija kojima je glavna tematika svemir odgledala sam jedino Firefly.

Петпарачке приче

Vala Smare Nemoguće da Pulp Fictions nisi gledao , prosto nemoguće. Kako ti se to provuklo ?

I ja sam tek 2011. to gledo.

Ja sam odgledao većinu ovih koje nabrajate , nisam Rosemary s baby i Star track.
Mada ni ne namjeravam.

LOTR, Star Wars, neke nastavke Godfather (jer ne kapiram fuss oko obicnog gangsta sranja), Schindler's List, Braveheart, Bond sranja...od domacih govna tipa Kengur (video 10 minuta na tv i umal' povratio) i slicne.
Ne racunam Avatare i slicne nebuloze, to se podrazumeva da je shit i da niko normalan ne gleda.
Od svih koji su se upisali, mislim da je Marcipan najvise ispustila, 3 od 3.

Pulp Fiction, Twighlight (ne planiram), Godfather 1,2,3, Once upon a time in America... Има још, не могу да се сетим.

The Lord of the Rings
Reservoir Dogs

Gospodara prstenova, niti cu gledati.

Drti Heri, Kum 2, Drustvo mrtvih pesnika, Šajning, Diplomac, Odiseja 2001. Kao što već reče Jeričo, ne računam Avatare, Crne Labudove i ostala sranja.
Od crno belih sam jedino gledao 12 gnevnih ljudi.

Нисам гледао "Requiem for a Dream". "Raging Bull" такође. "Вечни сјај беспрекорног ума" сам гледао пре пар недеља. "Позови М ради убиства" нисам гледао, брука.

Jebote,koliko ja nemam pojma ustvari

Поента теме, олако критикујемо филмове и често се правимо паметни, а не треба пуно да се загребе и да се нађе неки велики пропуст :)))

Господар прстенова је квлтни филм, људи. Највише ме боли, кад неко упореди Господара са Потером распалим. Филм јебе у више димензија, галаксија, универзума.

One Potere silne. Gledao sam za prošlu Novu neki deo, nemam pojma koji, a bio i pre nekoliko dana neki deo. Opet, nemam pojma koji.

Kako vas sve više čitam, tako i dalje raste želja da ih ne gledam IČ hahahah

Кад се појави, Војтек може да посведочи да сам му о плану да отворим ову тему причао још августа месеца, и до ове ноћи ме је мрзело да отворим тему.

Ту сам да посведочим истинитост ових речи! :)

Иначе, ја нисам гледао "Лепа села, лепо горе" и људи ме гледају као кретена када им то кажем. Имам га на ДВДу, ал ми се уопште не гледа. Нисам видеро ни "Било једном у Америци", "Инсепшн", нити било шта од Фелинија.