E ovo ne mogu da skontam. Nekako bi sonto da ne voliš takav film. Ali ti filmovi su prikazani mali milion puta na našim televizijama. Teško ga je bilo ne gledati. A još teže ne zavoljeti. RAMBO SINANE!
Uvek sam hvatao samo krao filma,a nikad mi se nesto nije ni gledao,ne znam
Вјерујем да има пун курац коментатора овде који су се изготивили на тај Твајлајт, а пљују га јер такав тренд интернет диктира ових дана. Дође ми да вас ишибам по гузици, лицимури.
Pa ako neko voli da gleda gej vampire,neka ga hahaha
Nisam ni ja gledao Paklenu pomorandzu, jer mi se knjiga dopala, pa nisam 'teo da kvarim. Rekvijem za snove je izvikani zenski film sa fantaziranjem, nije to film za svakoga.
Nisam gledao ništa od Hičkoka, Kurosave, Felinija, Bergmana, Alena... Nisam gledao Kuma 2. deo, dosta Bondova, Paklenu pomorandžu, Kazablanku, Brazil, gradjanin Kejn, Scarface, Doručak kod Tifanija, Pulp Fictions, Šindlerova lista, Bilo jednom u Americi... Imam nameru neke od ovih da pogledam u skorije vreme.
Nisam gledao čak ni onaj film gde glume Rambo, Brus Vilis i svi oni poznati .. Gledao sam triler za drugi deo .. njega ću da gledam zato što glume Čak Noris i Van Dam ..
kobe(bezsmajlija) malopre
Nisam gledao čak ni onaj film gde glume Rambo, Brus Vilis i svi oni poznati .. Gledao sam triler za drugi deo .. njega ću da gledam zato što glume Čak Noris i Van Dam ..
I Hills Have Eyes prvi film.
Uvek sam hvatao samo krao filma,a nikad mi se nesto nije ni gledao,ne znam
Pa ako neko voli da gleda gej vampire,neka ga hahaha
Idemo dalje, nisam gledao:
Doni Darka
Zajko (kuku mene majko!) od Alfreda Hičkoka
2001: A Space Odyssey
The Shining.
kako se pise na engleskom paklena pomorandza ?
http://www.imdb.com/title/tt0066921/
clockwood orange
hvala
Nisam ni ja gledao Paklenu pomorandzu, jer mi se knjiga dopala, pa nisam 'teo da kvarim. Rekvijem za snove je izvikani zenski film sa fantaziranjem, nije to film za svakoga.
Još nisam odgledao "Šišanje" ... Neeko mi preporučuje da ga obavezno pogledam, dok drugi kažu da je očaj od filma.
Nisam ni ja gledao domaće Šišanje, a ako oćeš da gledaš pravo pravee skinhede pogledaj American history x ili Romper stomper.
Ma ne bre, nisam zaludjem nikakvim skinhedima lolo.. nego me isteresuje baš Šišanje .. zašto su mišljenja tolikoo podeljena ...
Jel se računaju serije? Ako se računaju, obeležavam "Selo gori a baba se češlja".
Nisam gledao star wars i nedaj bože da me zadesi takva tragedija da moram to da gledam.
Nisam gledao ni jedan Kjubrikov film...
kao ni:
"d šajning"
"rekviJum for a drim"
ni jednog "Indijanca Džonsa"
"d lajfs of oders" i tako neke
Nisam gledao ništa od Hičkoka, Kurosave, Felinija, Bergmana, Alena... Nisam gledao Kuma 2. deo, dosta Bondova, Paklenu pomorandžu, Kazablanku, Brazil, gradjanin Kejn, Scarface, Doručak kod Tifanija, Pulp Fictions, Šindlerova lista, Bilo jednom u Americi... Imam nameru neke od ovih da pogledam u skorije vreme.
И Ђовак.
:D
clockwood orange
ClockWORK orange.
Nisam gledao Žikinu dinastiju.