То ниси гледао?!

1. Americku pitu sam gledao samo prvi deo. Isto pitanj dobijem kad to spomenem.

2. Нисам ни Паклену поморанџу.

3. nem0 pre 2 minuta

Нисам ни Паклену поморанџу.

Уууу, и ја нисам до прошле године. А после сам три пута заредом одгледао, како ме одушевио.

4. E ne serte da niste odgledali paklenu pomaranaždu!

JA NISAM APOKALIPSU DANAS!

5. Evo ja nisam Rekvijem za snove.

6. Morate te filmove odgledati,nemojte zajebavati...

7. Evo ja nisam Rekvijem za snove.

Одгледај Кизо, веруј ми. Скроз је до јаја филм, ако капираш ту причу

8. Ja prvi put i čujem za taj film. Ja sam mislio da je to ona nekakva muzička špica. Kacam pod kamenom.

9. nisam gleo ni ove nove ROKIJE, samo do trećeg dela.

10. nisam gleo ni ove nove ROKIJE, samo do trećeg dela.

Jedino peti je totalna šitčina.

11. Ramba ni jednog nisam gledo.

12. Е па има Кизо, музика из филма.
    http://www.youtube.com/watch?v=YAh43BKTWOI
    А филм је о гудри, тј колико иста може да сјебе живот.

13. Ja nisam gledao isto nijednog gudfadera rsmo a mrzi me da trazim po netu

14. Možda i pogledam.

Ramba ni jednog nisam gledo.

E ovo ne mogu da skontam. Nekako bi sonto da ne voliš takav film. Ali ti filmovi su prikazani mali milion puta na našim televizijama. Teško ga je bilo ne gledati. A još teže ne zavoljeti. RAMBO SINANE!

15. Jel ima neko link za ovaj film rekvije za snove i paklenu pomorandzu?

16. Вјерујем да има пун курац коментатора овде који су се изготивили на тај Твајлајт, а пљују га јер такав тренд интернет диктира ових дана. Дође ми да вас ишибам по гузици, лицимури.

17. đes faco.
    ja sam gleo taj tvajlajt dok sam bio u vanbračnoj zaednici, naterala me nevenčana supruga. nije loš, svideo mi se u početku. posle ga usrali najviše.

18. Jel ima neko link za ovaj film rekvije za snove

+1 И мени би требао.

Вјерујем да има пун курац коментатора овде који су се изготивили на тај Твајлајт, а пљују га јер такав тренд интернет диктира ових дана.

Ја знам да Агилни пегла, али га он не пљује :)
    Нисам ни пробао, нити знам шта је, ал је говно!

19. Ljudovi jel imate link od filma rekvijem za snove i paklena pomoradza ?

20. The Texas Chainsaw Massacre iz 1974
    Blade Runner možda jesam al mislim da nisam, gledam slike po Guglu i nisu mi poznate
    Evil Dead, imao sam kući samo drugi dio al ga nisam gledao, htio sam hronološki da ih gledam al kurac, izgubi se neđe cede
    Veliki Lebovski
    Dawn of the dead, zato što ima ovih "... The Dead" zombi filmova deset, i sve zaboravljam koji sam gledao, jal zoru, noć ili dan mrtvaca.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.