То ниси гледао?!

1. Маратонце, Балканског шпијуна, Отписане, Пају и Јарета, Неретву... Валтера... и тако то, Радована Трећег, Уличне псе, Одисеју 2001, Паклену поморанџу, Харија Потрера, Господара прстенова, Казабланку и сличне црно-беле класике, Врисак, Бекство из Шошека, ШЕСТО ЧУЛО :), Инсепшн, Параноју у Лас Вегасу, Дипломца, Стартрек, Старворс само један део одгледао, Шиндлерову листу, И Тија, Бити Џон Малковић (је л' ово уопште култно? тако звучи), само једног Рамба првог ваљда, Елијена, Предатора, Елијена против предатора... то је све чега сам се сада сетио сам и видео овде да су људи писали.

2. znam da je oftopik ali imam analog ovome u muzici.

Hladno pivo? koji kurac! NE ZNAM NI JEDNU JEDINU PESMU...

a svi oko mene, brate do jaaaaajaaaaaaa...pa kekin pa neko dranje u mikrofon, pa neke pesmice. eto. a od filmova nikad nisam gledao tesnu kožu, niti nameravam

3. Да, да, Тесна кожа.

И Борилачки клуб сам заборавио.

Едит: Планирам већину ових филмова да одгледам, само кад ме ухвати неки период активног гледања филмова, што је ретко.

4. a generalno sam ja taj lik koji prebacuje, 'kako bre to nisi gledao' i gledao sam većinu navedenih...ali brate...Šišanje...NIKAD!

5. Маратонце, Балканског шпијуна, Отписане, Пају и Јарета

Па шта си гледао? Борилачки клуб је перфекција, Едвард Нортон, Бред Пит, немогуће добар.

Hladno pivo? koji kurac!

Никад ниједну песму нисам чуо од њих. Мада се сви нешто сад ложе, не капирам што.

6. Ja ne bih mogla da nabrojim šta sve nisam odgledala, mada, to i nije toliko čudno, jer nisam filmofil... Stvarno mi nekad bude glupo kad počnu da citiraju rečenice iz filmova i prepričavaju scene, a ja gledam kao tele... Jednom mi je čak drug napisao spisak filmova koje treba da pogledam, a ja sam odgledala samo poslednju scenu Kazablanke, jbg :)

7. a ja sam odgledala samo poslednju scenu Kazablanke, jbg :)

Али си бар изабрала легендарну сцену! х))

8. I to sam odgledala, jer je drug rekao da je legendarna :)) Neke možda i pogledam od ovih što nisam, ali Harija Potera ne verujem, ma koliko se tome opirala, u glavi mi odzvanja 'To je za decu, to je za decu...'

9. Nisam gledao nijednog Kuma, Skarfejs, Gran Torino, Šošenk, Once upon a time in America, Se7en, Trumanov Šou, Hari Potera.

Ni Star Trek, Rekvijem za snove, ni Paklenu pomoradnžu. Niti ijedan domaći film stariji od nekoliko godina osim Maratonaca i Ko to tamo peva.

Ni Odiseju u svemiru, ni Šajning.

znam da je oftopik ali imam analog ovome u muzici.

Hladno pivo? koji kurac! NE ZNAM NI JEDNU JEDINU PESMU...

a svi oko mene, brate do jaaaaajaaaaaaa...pa kekin pa neko dranje u mikrofon, pa neke pesmice. eto.

+1

10. Hladno pivo? koji kurac! NE ZNAM NI JEDNU JEDINU PESMU...

Ako ne znaš Pitala si me, ne znam šta bih ti rekao. Ukucaj na youtube-u pa odslušaj. Dobri su momci. Lajv kidaju.

11. Па шта си гледао?

Треинспотинг, Десперада, Терминатора, 4 собе, Петпарачке приче, Америчке пите, Ферпектни злочин, Снеч, 2 чађаве двоцевке, Великог Лебовског, Драга смањијо сам децу, Универзалног војника, Зеркало, Лепа села, Давитеља против давитеља, Кума, Коцку, не могу више да размишљам, превише сам времена посветио овој теми. Ништа против теме, једна је од бољих у последње време, него ја претерујем. УРОШЕ НИЈЕ ДО ТЕМЕ ДО МЕНЕ ЈЕ

12. Стивене нема везе, допринос је допринос. Ја нисам гледао Рамба. Тачније гледао сам део првог дела недавно на тву, и било је жешће досадно, па сам баталио. Нисам гледао Битлђуса.

13. Прстенове- То ни мртвим очима не бих гледао. Читао сам Пепељугу и Сточићу постави се, кад сам био мали. Контам да је то на тај фазон.

Grešiš. Ne postoji iko ko je napravio tako dobru i potkrepljenu istoriju izmišljenog sveta. Kad ovako kažem zvuči lejm, al ajd da vidim nekog drugog.
    A tema... Filmove ne gledam, tako da je spisak poduži
    Terminatore, Matriks, Kumove, Skarfejs, one dosadne klasike, Odiseju, Star Vors, Star Trek, Lepa sela lepo gore, Ko to tamo peva, Maratonci, Desperado, Umri muški, Rambo, Roki, TMMT, Strah u ulici brestova, Mesindžer, Titanik, Tvajlajt...

14. Grin strit huligans, etc

15. Šajning nikad nisam odgledao do kraja. Toliko me smara taj film da uvijek zaspim.

Gospodara prstenova nisam niti planiram.

Avatara i te nadrealne i fantastične kurčeve (čuj, alijen protiv predatora, da, da, kako da ne).

Al sam zato gledao sve gremline. To je kultni film. Gremlini.

16. Lajanje na zvezde, Gospodar prstenova (radije bih knjigu da pročitam), Lepa sela lepo gore, Tvajlajt, Star Trek i Alien vs predator. Ima još, al' mrzi me da listam temu.

17. Matriks, Star Wars, Kum 2 i 3.... Kenja mi se od tih mafija i te fantastike...

18. Daj bre, sad gledam temu, nije valjda da sam toliko ružan da me ne gledate? lololo

Da dodam na listu: Paklena pomorandža, Kasablanka, Kumovi osim prvog, Roki osim prvog, Bondove, Rekvijem za snove, Apokalipsa danas... Sunce ti, ala ja loše stojim sa filmovima.

19. А "Прохујало са вихором", "Доктор Живаго"? Или ови празнични, "Десет божјих заповести", "Бен Хур"?
    Помиње се доста "Розмарина беба", а други познати хорори, "Истеривач ђавола", "Предсказање", "Створ"?
    Има ли неког да није гледао "Ноћ вештица"? Или неког да не зна ко је Џејсон?

20. nisam gledao Valtera u Raljama Života.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.