I pogledaj kraj posta. odgovorio sam na pitanje :)
Pa nisam ćorav, čoveče. Vidim da jesi.
Ali, odgovorio si uz takvu pompu da potvrdiš svoj stav o besmislenosti teme, sve u fazonu NIKO (brus, kurd, stefan, korle, wojtek, milica...lupam) nije teo da odgovori ne jebeno pitanje...e to si prvo reko pa onda odgovorio na to pitanje. A moglo je bez toga.
I po milioniti put kažem da se slažem sa tobom da je ovo besmislena tema.
Drago mi je da se slazes i izvini sa sve slagom i jagodicom na vrhu za ono ako te je na bilo koji nacin licno uvredilo, nisam mislio na taj nacin nego cisto da ne pricam iz neba u rebkra zakljucavajte temu.
Да ли постоји могућност транспарентнијег рада мод тима, а у виду формирања листе банованих дуплих налога, као и листе дуплих налога са одређеном историјом бановања? Да не кажем неваљалог понашања...
ЕДИТ Нисам прсо, само покушавам да звучим званично. лоло
aha...vido sam...
zaboravio sam...
pa, to ti je više pitanje za Kaizena.
Moj rezon je da u praksi, retko koji mod zna ko je čiji dupli napamet. Niti pa to ima neku svrhu, dovoljno je videti da je taj banovan zbog tog i tog, i na toliko (mada bi mogli opširniji razlozi za ban, ali opet u praksi, nekad nemaš vremena da se zanosiš sa budalama).
Ali kapiram da bi istoriju banova valjalo videti...odnosno da autor zna zbog čega je banovan u svakom trenutku da ne bi to radio, jer se to zaboravlja.
Drago mi je da se slazes i izvini sa sve slagom i jagodicom na vrhu za ono ako te je na bilo koji nacin licno uvredilo, nisam mislio na taj nacin nego cisto da ne pricam iz neba u rebkra zakljucavajte temu.
Ok. Prihvaćeno.
Ajd, zaključaćemo temu za neki minut.
Нисам мислио сада да правите листу свих банованих дуплих и то, него просто када се неко лудира са дуплог и иде около и пљује и тролује људе, мислим да је ред да чланови знају ко је јуначина која се крије иза дуплог... Јер не желим да имам погрешну слику да је неко ок, а вамо ме зајебава са дуплог, ето, то је главни разлог. Не волим лицемере и неправду.
Normalno.
Ali ovako kako si reko, to već nije transparentniji rad modova, nego opet utoljavanje želje nekog autora, odnosno podilaženje njegovoj radoznalosti.
Ма знам, то сам излупао овако, као што рекох да би звучао паметно и званично. хД
Ето, то је било једно моје питање/предлог, па ако неко хоће да се бави тим, мени би а верујем и многим другим члановима било драго, а и смањили би број тролова и агресивних дуплих. Не знам како вама, али мене су тролови много, много, много сморили.
Не знам, он дефинише сленг који је из мојих крајева, па је један од ретких којима сам посветио пажњу читајући цео проил.
Jesi li MOGSHI(bolji od svih) dao sve ocjene?
A i meni se desavalo ovo sto je Dankan pitao, desavalo se nekoliko puta da neke defke ocjenjujem vise puta, cak i na naslovnoj a i na profilima, djaba sam lupo kosticu minuse, moguce da je bag.
mogu li da se banuju/deaktiviraju svi dupli nalozi-trolovi? nije korektno
Ako uzmemo da je ovo fizički moguće, onda bi samo trebali imati volje za to.
I mene nerviraju dupli nalozi, ali mislim da ovo neće biti skoro. Kapiram da ako ova tema ostane, možete da pitate, čiji je ovaj trol ili dupli ovde, pa ako oće neko da odgovori nek odgovori.
ajde PET
Dobićeš pvt.
Момци, не закључавајте тему, ваљаће, па ако ви нећете да одговарате, Коста оће, нека је.
Ok. Mada nisam optimista.
Denisx, isti je odgovor za tebe kao i za Dankana i Komatozea.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa nisam ćorav, čoveče. Vidim da jesi.
Ali, odgovorio si uz takvu pompu da potvrdiš svoj stav o besmislenosti teme, sve u fazonu NIKO (brus, kurd, stefan, korle, wojtek, milica...lupam) nije teo da odgovori ne jebeno pitanje...e to si prvo reko pa onda odgovorio na to pitanje. A moglo je bez toga.
I po milioniti put kažem da se slažem sa tobom da je ovo besmislena tema.
Је л' ме ви, да тако кажем, тролујете? Расправљате ко је најажурнији одговарач, а мени нико не одговара! хД
Šta si postavio?
http://vukajlija.com/forum/teme/38224-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=3#post_1780945
или
Edit Delete
Да ли постоји могућност транспарентнијег рада мод тима, а у виду формирања листе банованих дуплих налога, као и листе дуплих налога са одређеном историјом бановања? Да не кажем неваљалог понашања...
ЕДИТ Нисам прсо, само покушавам да звучим званично. лоло
aha...vido sam...
zaboravio sam...
pa, to ti je više pitanje za Kaizena.
Moj rezon je da u praksi, retko koji mod zna ko je čiji dupli napamet. Niti pa to ima neku svrhu, dovoljno je videti da je taj banovan zbog tog i tog, i na toliko (mada bi mogli opširniji razlozi za ban, ali opet u praksi, nekad nemaš vremena da se zanosiš sa budalama).
Ali kapiram da bi istoriju banova valjalo videti...odnosno da autor zna zbog čega je banovan u svakom trenutku da ne bi to radio, jer se to zaboravlja.
Ok. Prihvaćeno.
Ajd, zaključaćemo temu za neki minut.
mogu li i ja dobiti informaciju, kao neko u ranijim postovima, o autorima koje sam isplusovao i hejtovao?
Ostavi je da prenoci.
N. Bridžiz, u kom rasponu...daj neki broj manji od deset ili pet na primer. Ne mogu za sve.
Нисам мислио сада да правите листу свих банованих дуплих и то, него просто када се неко лудира са дуплог и иде около и пљује и тролује људе, мислим да је ред да чланови знају ко је јуначина која се крије иза дуплог... Јер не желим да имам погрешну слику да је неко ок, а вамо ме зајебава са дуплог, ето, то је главни разлог. Не волим лицемере и неправду.
e ovo i mene stvarno nervira, pa je moje pitanje, mogu li da se banuju/deaktiviraju svi dupli nalozi-trolovi? nije korektno
Normalno.
Ali ovako kako si reko, to već nije transparentniji rad modova, nego opet utoljavanje želje nekog autora, odnosno podilaženje njegovoj radoznalosti.
Ма знам, то сам излупао овако, као што рекох да би звучао паметно и званично. хД
Ето, то је било једно моје питање/предлог, па ако неко хоће да се бави тим, мени би а верујем и многим другим члановима било драго, а и смањили би број тролова и агресивних дуплих. Не знам како вама, али мене су тролови много, много, много сморили.
ajde PET
Момци, не закључавајте тему, ваљаће, па ако ви нећете да одговарате, Коста оће, нека је.
Jesi li MOGSHI(bolji od svih) dao sve ocjene?
A i meni se desavalo ovo sto je Dankan pitao, desavalo se nekoliko puta da neke defke ocjenjujem vise puta, cak i na naslovnoj a i na profilima, djaba sam lupo kosticu minuse, moguce da je bag.
Možda bi lepše izgledala rečenica ako prepraviš u najstrože. Smejaće nam se Ivan Ivanović kad dođe da krade fore što ne znamo da pišemo komparative.
Ako uzmemo da je ovo fizički moguće, onda bi samo trebali imati volje za to.
I mene nerviraju dupli nalozi, ali mislim da ovo neće biti skoro. Kapiram da ako ova tema ostane, možete da pitate, čiji je ovaj trol ili dupli ovde, pa ako oće neko da odgovori nek odgovori.
Dobićeš pvt.
Ok. Mada nisam optimista.
Denisx, isti je odgovor za tebe kao i za Dankana i Komatozea.
Pre nego što nadam se zaključate temu možte ovo da prebacite u zanimljive linkove tek sad videh da sam se zajebo slučajno
http://vukajlija.com/forum/teme/36825-pouke-reci-zive-utehe?strana=1#post_1781248