Prijava

Бајица гостује после турнејице по Републици Српској, за дочек српске нове у Новом саду у неком клубу Амнезија, или тако нешто. Како видех цена је смешних 300 динара, оћел' још ко да иде, ја знам да сам тамо(ако нађем карту)?

ja bih...al ne daju...

Ко ти не да? Биће до јаја, као и увек на Бајици.

zena i deca bre...ne daju...

А, ја заборавио :)

ЈАО, МОГУ МИСЛИТИ КАКАВ ЋЕ ШОУ Д АБУДЕ КАД УДАРЕ РИБЕ НА ШИПКАМА ДА ВРТЕ БУЉСОНЕ УЗ ПРЕПЕЛИЦЕ ПРЕПЕЛИЦЕ ШАРЕНИЈЕ КРИЛА. ДОЛАЗИМ ЈА ВЕРОВАТНО

ЈООООООООООООООООООООООООООООООООООЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ да ми је ја да одемммммммм, лом да направим тамо бре!!!!
Баја мајстор :)

Bio sinoć ovdje, u Šipovu. CRKNITE OD LJUBOMORE!!!

Знамо, видео сам на Книнџа инфо. Још пар дана је по РС, па долази да ОПЕРЕ ође!

Kod nas je baš opro, jutros u kamion srču tovarili!!!

Тако и код нас било зимус. Ал неће скоро у Обрен Сити, па морамо ми у НС.

Ulaz vam je 400, od danas se prodaju karte...

Откуд ти знаш, леба ти?

АЈДЕ БАЈО И У СУБОТИЦУ ДА ЗАЈЕДНО ПОБИЈЕМО МАЂАРШТИНУ И БАЛИЈЕ!!!!!

Дане оћеш да идемо?

PAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Гумени, ми данас зовемо за карте. Значи тамо смо 100%. Самхаин рече да ће исцимати и Јанкелу, али ја ћу бити са мојом екипом, углавном, али свакако ћемо се видети и попити коју, као што доликује.

Ja ima da se raspitam za detalje kod ortaka koji voli Bajčila više nego oca rođenog, ako je stvarno takva jeftinoća možda i odem. Kažu, valja to iskusiti. :)

Tetka Drol pre 3 minuta

Ja ima da se raspitam za detalje kod ortaka koji voli Bajčila više nego oca rođenog, ako je stvarno takva jeftinoća možda i odem. Kažu, valja to iskusiti. :)

Батице, ја ти то кажем из прве руке. Код нас кад је гостовао било је ликова од Крајишника, добре пичетине, навијача па све до неких мојих другара који свирају у РНР и метал бендовима. Шаренолика екипа се скупља, а атмосферу само може он да направи такву. Код нас је рецимо пре равно годину дана карта била 500 динара, тако да јесте ово та цена. Зовем данас тог Бојана да резервишем, само морам да видим са још једним ортаком који тражи замену на послу за тај дан.

Е, ал мојне да се заносите превише. Нема националистичких песама на репертоару, то само кад пева небитним данима по биртијама. Овде се очекују само љубавне, шаљиве и покоја патриотска, типа "Препелице". Ништа од "Ја не волим људе те који воле ХДЗ" или "Не волим те Алија" или "Ој, Алија, можеш ли сланине". Мада се ја и даље надам да ће бар нека од тих бити...