Hentai, Naruto, Moj Ti Zabuto, Bugarine Tuto i slična azijska govna

1. Ne moramo da budemo prijatelji sa bilo kojom zemljom i da postujemo bilo ciju kulturu, imamo mi svoju, branice nas grand zvezde, palma i naravno dzej...

2. Причајте ви шта хоћете, на оној другој слици има бар три женке којима бих дао да ми објасне неке ствари. Под условом да су стварно женке.

3. Под условом да су стварно женке.

pa jebovas pas, i ja bih karo azijatkinje normalno bre, ali nije reč o tome, već o animiranim azijskim pičkama

4. Пре подне секиру у руке па у забран, око подне у ковачницу да обликујеш гвожђе маљом. По подне у рудник ка копаш угаљ. И тако месец дана, на дијети искључиво од крметине и вина/ракије. И онда после тога их оставиш саме са снајком у соби. После тога има да буде прави Српски патриота а не да се трипује на анимирану пичку!11

5. Тако је бре, јебеш ти мушкарца који не једе печење рукама и не пљује на под! А не ови фегети што иду у шопинг молове са другарицама! Пу!

6. pa jebovas pas, i ja bih karo azijatkinje normalno bre, ali nije reč o tome, već o animiranim azijskim pičkama

Ма причам о оним сликама што си качио на прошлој страни. Они домаћи мангаши (или шта су већ).

7. Kako bi ova drzava izgledala kad bi svi razmisljali ko japanci njima je trebalo posle cunamija dan da poprave sve puteve dok nama trebace dva veka da zavrsimo samo jedan... A da ne govorim koliko su disciplinovani samo se setite samuraja i kamikaza za to trebati imati muda... Ma samo pogledajte gde smo mi a gde oni...

8. Пре подне секиру у руке па у забран, око подне у ковачницу да обликујеш гвожђе маљом. По подне у рудник ка копаш угаљ. И тако месец дана, на дијети искључиво од крметине и вина/ракије. И онда после тога их оставиш саме са снајком у соби. После тога има да буде прави Српски патриота а не да се трипује на анимирану пичку!11

Значи ли то да мораш да будеш примитивна стока да би био српски патриота (и да не знаш граматику сопственог језика, бај д веј)?

9. Како не бих каро, имају оне мале ручице, па твоја просечна кита, у њеним рукама изгледа колосална, црначка.

10. Причајте ви шта хоћете, на оној другој слици има бар три женке којима бих дао да ми објасне неке ствари. Под условом да су стварно женке.

+1

11. Гамби, свето Српско име се увек пише великим словом детцхко, није то никакав граматичко-правописни превид, ти си аниме па не знаш.

12. Можда на сајту Двери.

13. Mogli bi da iskulirate pominjanje politike barem kada se radi o jebenim crtacima...

14. Можда на сајту Звери

15. Mislim da je veci problem kod nas grand i prostakluk nego te izolovane grupe frikova... Fegitizam vise dolazi sa zapada nego iz istocnih zemljaa kao sto je Japan... Japanska kultura i umetnost je jedna od najlepsih na svetu pa cak i ova nova nije za bacanje... Za njih ce verovatno za koju godinu raditi roboti, dok ce mi jos da menjamo svecice na jugu...

16. jel treba opet slike da kačim ololol

17. pa ako prekines da drvis i izvadis tuksona iz jedne ruke a mango iz druge i izadjes napolje i uradis nesto, mozda i neces menjati svecice na jugu. Lako je pljuvati sa pajšlom u rukama

18. Japanska kultura i umetnost je jedna od najlepsih na svetu pa cak i ova nova nije za bacanje...

Totalno se slazem.

19. slavko,jebaću ti nanu,naninu,stigoh do 16. poglavlja onog gancija,da znaš.
    a,ima ih 355,hvala ti na razumevaniju,decxak,ololololo!

Puno dobra manga, garantujem :)
    Kad završiš sa tim pređi na Claymore i na Drifters XD

20. uu Claymore mnogo dobar.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.