Hentai, Naruto, Moj Ti Zabuto, Bugarine Tuto i slična azijska govna

1. Slavk0 pre 4 minuta
    Јебач, искрен да будем, без просеравања, Џена ми овде делује фотошопирано ван сваке мере, док ми се веома допадају гаћице у ове доле. Мајку им, увек имају беле гаћице. То мора да је неки тренд тамо код њих.

jbg salvko, prva fotka koja mi je pala na pamet dok guglah lolo

Па погледај јој ту невину фацу, само тебе чека, лололо.

jes kurac ima 13,viš kolke sise ima:)

2. Познајем девојчицу 98 годиште са обимом груди 95. Тако да данашње генерације напредују, чак и у анимираном смислу.

3. Ova prva riba je vrhstra!!

4. Ја сам гледао прави такав, видиш пичку изнутра, опет Јапанци, крстио се.

KAKO???

5. PROSEČNO LEPA JAPANKA IZ JAPANA
    http://www.oneinchpunch.net/wordpress/wp-content/uploads/wow_makeup_01.jpg

NAMUNJENA JAPANKA SA ONIM KURCEM ŠTO IM OBLIKUJE OČI
    http://www.1designer-clothing.com/wp-content/uploads/2008/05/japanese-girl-hot-eyes.jpg

vidite razliku valjda jebemvas! čist kompleks
    jesnom sam gledo neki fejl japanski rnić u kojoj je nekoj pički popustio onaj lepak pa izgledala ko raspad najveći

6. Ja sam neko vrijeme drkao na Seksi humor, na one karikature sa golim i polugolim ženama. Oftopik velite? Što znam, nacrtano tamo, nacrtano ovamo.

7. KAKO???

Минијатурна камера на главићу. Саћу покушам да нађем, па ти на певете шибнем.

8. Минијатурна камера на главићу. Саћу покушам да нађем, па ти на певете шибнем.

NE RISE? ciba da vim i ja to

9. Минијатурна камера на главићу.

Ал ово што сам ја гледао није на тај фазон, већ нешто као на ЦТ-у. Видиш пресек (:S) цртаних ликова. Споља.

10. Ал ово што сам ја гледао није на тај фазон, већ нешто као на ЦТ-у. Видиш пресек (:S) цртаних ликова. Споља.

Е то је већ болес'.

11. Хаха. Признај да ти је драго што постоји, па мош да кажеш да ниси тако екстреман.

12. Па фино је чути да сам тек умерено перверзан :)

13. viš Jebač,šta anime uradi od tebe,a,a? cccc...

14. ne zelim ni da pomislim kakvi bi kadrovi bili kada bi anal snimali. BILO BI I KUSURA

15. viš Jebač,šta anime uradi od tebe,a,a? cccc...

Фрајеру, моја страст ка поменутој источњачкој уметности ме уопште не спутава у животу. Чак сам и причао о томе са девојкама с којима сам излазио и уопште није било контрапродуктивно, ако ме разумеш.
    Моја садашња девојка ми донела неку мангу за поклон, са путовања у иностранству.
    Почни читати манге, "отвориће" ти се нови "хоризонти", веруј ми ;)

16. Хаха, која кома они клипови из пичје перспективе.

17. haha,zezam se bre Salvko,mojne primaš sve ksrcu!

Почни читати манге, "отвориће" ти се нови "хоризонти", верује ми ;)

misliš konkretno, na ONE radnje,m?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.