Pregledavanje postera... Ponavljanje

1. Не спемујте чо'еку тему, видите ли да му је тешко што мора 3 постера поново да гледа после сваке стране :)

2. Utehu sam našao u princezi Leji iz star warsa, tj, ona je postala moj ideal žene koju bih voleo da imam u svojini. . .

kakav si ti školski primjer, ne vjerujem. :)
    e! i mojne još jednu temu da pretvoriš u svoj dnevnik :)

a ima l' ko da pomogne ovom doktoru bolje nego što je to brus uradio? ako nema - da osposobljavam katanac.

3. Не спемујте чо'еку тему

Начи, сто иљада људи је спемовало тему, и ми смо спемовале тему. Нисмо спемовале зато што имамо, него значи што немамо... Држава нам је стварно у расулу!

4. Sunce je svojim zracima obasjalo uskršnjeg zeku dok je ostavljao poklone ispod božićne jelke na dan zaljubljenih.

5. Не спемујте чо'еку тему

reče čojek lobotomisan od spema :p

6. Ја бих да једем кувана јаја и то фарбана... :/
    Идем да кувам јајо

7. reče čojek lobotomisan od spema :p

Ја никад у животу спемовао нисам :)
    Погле' ми само разлоге за бан :Д

8. Sunce je svojim zracima obasjalo uskršnjeg zeku dok je ostavljao poklone ispod božićne jelke na dan zaljubljenih.

Ањњњњ, сач а лавли стори!

Ја бих да једем кувана јаја и то фарбана... :/

Фарбана имају неки шмек... Ваљда јер остоје, бем ли га...

9. Идем да кувам јајо

amin i lok.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.