Šta bi bilo kad bi bilo

1. Razmišlja' sam se da l' da stavim ovu temu u "Zezanje", ali riješih ođe da je stavim. Ne mora sve bit' šala, ponekad mora bit' i zajebavanja. Znači, neko napiše naprimer "Šta bi bilo kad bi crnac posta' preśednik Amerike?" i onda neko ili više njih napiše šta bi onda po njima tad bilo.

Mene interesuje: Šta bi bilo kad bi neka žena pr'nula u javnos', al' ono da se baš čuje, da pocijepa šupak.

2. Ta žena bi optužila nekog muškarca da je to uradio, jer zna se: žene nika ne prde. :))

Šta bi bilo kad bi Bosanac pokušao da naruči burek sa mesom u Srbiji.

3. Kad bi žena prdnula u javnos', Bosanac bi dobio pitu s mesom umesto bureka, a nju bi kidnapovali i izučavali kao medicinski fenomen.

4. Смрдело би.

5. " Ja sad mora da idem, a ova ženetina ako opet buđe prđela rečite da sam ja."

6. Sta bi bilo kad bi pasce jebalo macku?

7. Слична тема већ постоји.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.