Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Okej reci šta imaš na umu.
Ајд' одради кумове Елече. Значи можеш већ да искористиш Јожу с мог аватара, имаш на старијим странама, одрадио га је Френки Њилд, само му додај Леку...
Pa nesto u fazonu u pidzami ili spavacici i dodas mi jastuk (cebence) pusti masti na volju :)
I da sedim na oblaku :D
ili stojim
Hoćeš i pomfrit uz to lolo
haha, ne treba, hvala :)
Evo kumova
http://www.dodaj.rs/f/1E/3F/1rdKcnFl/kumovi.jpg
ТО БРЕ!!!!
Elek, a ja?
spavalice, msm da sam mu našla lepu sličku za tebe
da li bi neko bijo ljubazan da pusti mašti na volju i napravi nešto od ovog mog karburatora za frezu, mog trenutnog avlatlara? npr da taj džijadžojac nosi majicu sa printom karburatora ili tako nešto... unapred zahvalan, vaš Slepi... <3
Moraću na lečenje posle ovog, previše je flafičasto
http://www.dodaj.rs/f/I/Ti/4qruloil/spavalica.jpg
ХаХХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХА Који докторат, не могу да вјерујем да је у ствари урадио све што је тражила !!!! аххахахаха
OBJASN!
VAISTINU OBJASN!!
Je l' hoće meni neko da napravi modifikaciju difolta? Ne mora da ima velike sise, al da ima lepe zube! :) Da, da, zube...:) Unapred zahvalna!
elek i jezilia hvalaaaa :)
haha, flaficacsto jeste i slatko je :) :*
Hoce neko da odradi vesticji kostim? Ili Meri Popins?:)
I je l' se slike postavljaju direktno ili preko nekog sajta? Napravila sam i ja jedan, nije nesto al' da okacim.
dodaj.rs pa prekopiraj ovde url adresu slike.