Костими дифолт профил слике

1. Okej reci šta imaš na umu.

2. Ајд' одради кумове Елече. Значи можеш већ да искористиш Јожу с мог аватара, имаш на старијим странама, одрадио га је Френки Њилд, само му додај Леку...

3. Pa nesto u fazonu u pidzami ili spavacici i dodas mi jastuk (cebence) pusti masti na volju :)

4. I da sedim na oblaku :D

5. Hoćeš i pomfrit uz to lolo

6. haha, ne treba, hvala :)

7. spavalice, msm da sam mu našla lepu sličku za tebe

8. da li bi neko bijo ljubazan da pusti mašti na volju i napravi nešto od ovog mog karburatora za frezu, mog trenutnog avlatlara? npr da taj džijadžojac nosi majicu sa printom karburatora ili tako nešto... unapred zahvalan, vaš Slepi... <3

9. Moraću na lečenje posle ovog, previše je flafičasto

http://www.dodaj.rs/f/I/Ti/4qruloil/spavalica.jpg

10. ХаХХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХА Који докторат, не могу да вјерујем да је у ствари урадио све што је тражила !!!! аххахахаха

11. Je l' hoće meni neko da napravi modifikaciju difolta? Ne mora da ima velike sise, al da ima lepe zube! :) Da, da, zube...:) Unapred zahvalna!

12. elek i jezilia hvalaaaa :)
    haha, flaficacsto jeste i slatko je :) :*

13. Hoce neko da odradi vesticji kostim? Ili Meri Popins?:)
    I je l' se slike postavljaju direktno ili preko nekog sajta? Napravila sam i ja jedan, nije nesto al' da okacim.

14. dodaj.rs pa prekopiraj ovde url adresu slike.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.