Костими дифолт профил слике

1. Чак објаснио!

Ајд' одрадите мени друга Тита, кумим вас капицом.

2. Ajd nek mi neko ko zna sa Photoshopom napravi Chuck Norrisa, da bude dobar, ja u Paintu ne mogu.

3. Osećam se glupo ali može neko da mi objasni kako da okačim ono što sam napravio.

4. Imageshack.com, ili dodaj.rs ili tako neki sajt.

5. dajte neke žemske pa da i ja ukradem.

Ovo je neprirodan polozaj za kuhinju

6. Понекад с тим, понекад са ГИМПом. Други има више опција и бољу ласо-селекцију, али је спорији (и не могу нигде да нађем цртање дужи).

7. Super tema. Mogli ste jos koji zenski.:)

8. Ovo je neprirodan polozaj za kuhinju

ako si dovoljno dugo u kuhinji, svaki položaj postane prirodan. postaneš jedno sa sredinom takoreći.

9. Љуљаби које ће боје косу ?

10. neke tamno črvene, devetare.

11. Hvala, GM, zanimljiv ovaj programcic. Sutra cu mozda nesto da nacrtam u njemu.

12. Svidja mi se ideja, el moze neko da napravi seljacinu, preciznije beogracku??

13. Ако ништа друго, можеш у њему лако да радиш све што можеш и у пејнту. Алати су, отприлике, на истом месту.

14. Skinuo sam tutorial za fotosop u pdf-u, ali me mrzi da citam, ima 150 strana.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.