рукометна репрезентација Србије

  1. А реално, ја ни оволико нисам очекивао јер сам се сморио шта смо прошле дине урадили са скоро идентичном екипом. :)
    А мене изнервирало то што су наши навијачи звиждали химни Немачке. Тотално беспотребно, мајку му. Не умеју да буду прави навијачи па морају макар да звижде људима.

  2. Ako Danci pobede Nemce, nama je dovoljan bod u ove dve utakmice, i ako ga ne uzmemo, prestajem da pratim rukomet za vek vekova. A mozda sam se i preracunao, al' mislim da nisam.

  3. E stvarno su goveda kad su zviđdali, ja gledo u nekom kafiću, pičila Adele, nisam čuo ni ton sa tekme, samo sliku.

  4. Хахах, али људи, Хрвати и Французи су у другој групи, а теш Шпанци

    Мурињо, Французи немају шансе да прођу чак иако победе све три. Јер би то морало да значи да Хрвати морају да изгубе још једну од ове две преостале, а да притом шпанци киксну обе јер ће Хрвате да победе у тој комбинацији. И наравно да Мађари који добију Хрвате у истој тој комбинацији изгубе преостале две. Тако да мора да се деси нека зајебана космичка ујебанција да би Французи прошли :) Стога, ја типујем да даље иду Шпанци и Хрвати, мада бих волео и Мађароше да видим у полуфиналу. Ето

  5. Овако...

    Ишао сам на текме Француска-Русија и Шпанија-Мађарска. Па да рекнем своје мишљење.

    Французи су играли са Карабатићем 10 минута, ја сам мислио да се штеде и да играју са 50% снаге, али су изгледа и Руси играли са истим улогом. Тотално млака текма. Очекивао сам сигурну победу Француза против Мађарске, кад они изгубише и то лагано. Мађари немају неки тим, али имају публику и пале се, 3000 - 4000 Мађара буде на свакој текми у Новом Саду. По мом мишљењу Шпанци су много квалитетнија репрезентација, имају и јаку одбрану и брзу игру, добре бекове и типујем да ће из оне групе Шпанци и Хрвати даље... Но ово је у првенство изненађења, остаје да видимо... Французе отписујем, јер треба луда срећа да се погоди да они са 3 победе прођу даље... Искрен да будем нисам ово очекивао, али су много млако ушли у првенство у фазону ми смо Олимпијски и Свецки шампиони па смо дошли да кобјаснимо. Курац!

    Што се тиче наших, јако смо лепо почели и криво ми је што смо изгубили тај бод. Али једноставно Немци имају јаку одбрану, увек иду на играча са лоптом, добро преузимају, створити вишак чак и са играчем више је јако тешко. Затворили су Илића, а достојног играча за преузимање толике одговорности у нападу није било. Вујина нигде иако фластер није био усмерен на њега. Немам појма, имам утисак да мора да пробије ту блокаду у мозгу и да шутира више како би у завршници могао да одлучује. Одбрана опет јако добра, 21 гол од Немаца је задовољавајуће. Шта даље, искрено плашим се текме са Швеђанима јер су увек опасни, ако ту засеремо, јужна браћа нам неће дати лаку победу сигурно. Мада надам се да ћемо сутра већ проћи...

  6. jebem mu mater,preneli smo 4 boda iz prve faze,to ne smemo zasrati,retko ko to zasere...al dobro,poznati su nasi sportisti inace po zaseravanju necega sto vrhunski odrade

  7. како су французи лоши, јаооо

  8. Ни ја не знам шта им је. Они су сада као Италијани у фудбалу.

  9. Победи Шпањолска Хрватску :)
    Ништа лепше него гледати овај меч на ХРТ-у :Д Ал најјачи су ови наши менталаћи који су отишли код Шпанаца са српским заставама. :)

  10. Ако Французи победе Хрватску, и ако буду и они и Хрвати имали по шест бодова ко иде даље? Шта се гледа? Међусобни скор?

    Шпанци одиграли лепо, ја не знам који је курац овим Французима немају жеље уопште то је она иста екипа која је освојила Свецко...

  11. Иду Французи, међусобни скор се у досадашњим такмичењима рачуно.
    Они су и Европу освојили, а ко беше на Олимпијским кобедио? Исланд је игро у финалу, то знам.

  12. Zajeba `rvate onaj u koga su se kleli, ali mi je drago u neku ruku. Najjaci mi je onaj kadar posle pobedosnog gola Spanaca kad je prikazana nasa zastava.

    No, da se osvrnem na nasu reprezentaciju. Prvo, moramo da poboljsamo napad ako mislimo da dodjemo do nekog odlicja. Nije ovo fudbal niti smo mi Italijani pa da igramo na 0:0 ili 21:21. Odbrana je granitna, tu nema spora, ali nam fali malo vise kreativnosti, razigranih igraca u napadu. Druga stvar je Vujin, igrac koji bi nam umnogome olaksao utakmice. Moje misljenje je da on nije ni pod kakvim pritiskom, vec da covek sutira iz nemogucih situacija. Nikako neka dobra akcija da se za njega napravi. Nema on prodornost nekog Sondergarda pa da tako stvara sebi sanse.

  13. Nisam bas u toku sa rasporedom, sta je na programu ovih dana? (za Srbiju)

  14. Сутра са швеђанима...

    Мури, и Пекинг су освојили, Европско и Свецко, али изгледа да немају жељу више... Јебем ли га, можда и прођу... По нас боље да нам дођу Хрвати и Шпанци него рањени и немотивисани Французи које ће завршница инспирисати...

  15. Ajmo samo dobiti večeras, da se ne moramo peći s Makedoncima. Čini mi se da niko nije pomenuo, ali u prvi put nakon Žikice, Matića i Maksića, imamo i krila koja nečemu služe...Na ranijim prvenstvima nam se 60-70 % napada završavalo, a da krila ni ne prime loptu, a i utakmice su često okončavane bez ijedne naše kontre. A tako ipak, ne ide... Sad to već i liči na nešto. AJMO NAŠI!!!

  16. Slažem se sa tobom Džonovan-e.Krila se konačno koliko-toliko služe ali i dalje igramo spor rukomet.Ono što nas vadi je JAKA ODBRANA ... Ovo evropsko prvenstvo je po meni najbolje u zadnji 10-ak godina (onaj ko prati rukomet zna o čemu pričam) SVAKO SVAKOG MOŽE DA POBEDI (sem možda Slovačke )

  17. Само да вечерас да добијемо Швеђане и против Македоније можемо опуштенција стил. Полуфинале!

  18. Aj mi objasnite kako možemo da igramo brzo, neiscrpimo se i igramo odbranu na 20 primljenih golova... Prosto nemoguće... Ekipe koje igraju brz centar, daju dosta golova ali dosta i prime, mi smo odlučili da igramo jaku odbranu i to je to. Nema tu mnogo filozofije...

    Osećam da će večeras Vujin proraditi. Pribojavam se Šveđana! Nadam se pobedi...

  19. ja necu nista da prognoziram,jer sam baksuz

  20. Kako da nabavim i posto su karte za polufinale preksutra?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.