Je li samo meni transfer ovo pjevanje " AJMO AJDE SVI U NAPAD" PA TO JE JEBENI RUKOMET, i sam sam bio rukometaš (čitaj golman) ne kontam...jel to i Stanić treba trčati u napad?
Je li samo meni transfer ovo pjevanje " AJMO AJDE SVI U NAPAD" PA TO JE JEBENI RUKOMET, i sam sam bio rukometaš (čitaj golman) ne kontam...jel to i Stanić treba trčati u napad?
Brate ovo se peva i na fudbalu
što si bukvalista anarhist децхко
Да, нааче би било да им се исвршавамо уста, ал је зато и ризик превелики, начи не да не смемо да изгубимо у Београду него је то пакао, боље да смо испали у групама него то.
ima neko link neki, nesto, bilo sta?
"Prodajna mesta su blagajne Arene, Ušća “SC”, blagajna Doma sindikata, kao i knjižare “Vulkan”."
Negde sam procitao da ima i u "Delfi" knjizarama.
АЈМО ШЕШУМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мени је трансфер овај коментатор што оће да води навијање а у арени 4 навијачке групе.
ПОБЕДААААААААААААААААААА
Brate ovo se peva i na fudbalu
što si bukvalista anarhist децхко
Uf što volim što sam ovo REKO!!!!!!!!!!!!!
KAKO SAM SREĆAAAAN!!! BRAVO! BRAVOOOOO!
Pa kad je glupo...nisam ja tu ništa kriv :)...ali nije ni važno...idemo u polufinale, još da RVATE dobijemo i Bog te veselio!
Лоло не би било лоше да идемо на хрвате већ смо им срушили снешка у ватерполу
Pobedili smo iako smo bili losiji. Igra bez ideje, strasno...
Да, нааче би било да им се исвршавамо уста, ал је зато и ризик превелики, начи не да не смемо да изгубимо у Београду него је то пакао, боље да смо испали у групама него то.
dobro je,pobeda,al opet se nerviram,ne svidjaju mi se neke stvari tu
Кидамо!
Ако поправимо напад, уз овако брутално добру одбрану мислим да би могли у финале, кога год да добијемо у полуфиналу!
Meni je transfercina "Ko ne skace taj je Siptar".
Žestoka.
Golmani, vrlo dobro!
koji rezultat bio ? bilo zajebano? prespavao sam sve zivo
ТО ШЕШУМЕ ЦАРЕ!!! СИНТЕЛОН ЈЕБЕНИ, ТО ЈЕ ТА ШКОЛА!
Добили смо 24:21 .
а за чупавост :) мислим да смо доминирали.