рукометна репрезентација Србије

  1. Pa ne moze Lazarov sam da igra...

  2. Ако је у арени могло би се направит' добро навијање да се оће сложити педери.

  3. Какво лудо првенство ... свака утакмица је интересантна

  4. Деветар Цокулић
    не контам да поред титових близанаца и њихових навијача Мераклије навијају у Београду :)

    Obrisan ovaj post jer je poslat u istoj sekundi kao i ovaj gore i zabagovao temu. Čest bag.

    Nastavite...

  5. Мало сам разочаран промашајима наших момака у последњим минутима када је требало да реше утакмицу. Не бих волео да се то дешава и у следећим мечевима. Надам се да је само срећа тј несрећа била у питању.

    Што се тиче друге две утакмице, Македноце и Данце нисам гледао, повремено пратио резултат и сконто да Македонци нису задржали водство као и против Немаца. Гадан синдром, ал свака им част на резултатима.

    Пољаке сам гледао, дао сам и коментар неколико постова уназад, требало је да победе колико су чудо направили. Швеђани су се опустили, и добро им дође ово трежњење, само ми мало криво што је дошло пред текму с нама. Капирам да ће следећу текму много озбиљније схватити. Надам се да ћемо ми ипак изаћи на крај с њима, јер су ипак мањи квалитет од немаца. Само оно крило игра страшно, и њега треба да укротимо.

    Свака част нашима на игри данас, само то што су пропустили шансе за решавање ме малко разочарало и није ми јасно што нису правили фаул на крају, него пустили дечка да гађа. Ал добро, шта је ту је. Идемо даље дигнутих глава! :) НАПРЕД ПЛАВИ!

  6. iznervirao sam se

  7. Danska-Makedonija je bio.. Film! :)
    Ja sam se tako sjebala na kraju naše utakmice, jebote. Sedam jebenih golova razlike je bilo u jednom trenutku. SEDAM! Nadam se da ih neće uhvatiti opet onaj sindrom gubljenja od slabijih, kad su već ovako počeli protiv Danske, Njemačke, a kako su krenuli, izgleda da će biti upravo tako.
    Kako god, dobro su igrali, daj Bože da i dalje bude 'vako. :)

  8. vidi je mala vidra
    dodji,vidra,mala vidra

  9. Jebi ga, desava se, nije nas isao sut pri kraju....vodili smo i 8 razlike 20 minuta pre kraja....desava se, nije smak sveta, ali se desava ponekad...

  10. e,a jesmo obezbedili sad prolaz u polufinale?

  11. Jok, moraju Šveđani pasti.

  12. to ce biti zajebano

  13. Ne vjerujem da će biti kao sa Švabama. Ali mislim da su i Šveđani gotovi sa bodovima.
    Švabenzi začepili sredinu pred kraj, pa neće, da ga jebeš. A onaj golman imao više odbrana od Stanića. E pa nećemo se tako igrati. Što su ga pustili da uđe u dvoranu, onako lud?!

    Preko puta mene, na Petrovaradinu, na ulazu u kafanu piše "anofišl fan zoun" i znak prvenstva. A juče sam vidio neke likove šetaju sa mađarskim zastavama oko vrata.

  14. Па Мађарска игра у Новом Саду, ваљда зато.
    Јебем ли га, нисмо имали среће на крају. Пречка, статива, преступ Никчевића код цепелина, ал' добро, наставили смо са јаком дефанзивном игром и из три утакмице са најјачим репрезентацијама из овог дела жреба имамо 5 бодова.... Против Швеђана и Вардараца (који су боље навијали за нас него ми) треба да узмемо 4 бода, док ће Швабама неко од Пољака или Данаца одузети неке бодове, тако да верујем да нам са оваквом игром не гине ни прво место....
    НАПРЕД МОМЦИ!!!!

  15. Kako da ne. Ako prođemo u polufinale, poumiraće od sreće i šipak. :)

  16. A što za Makedonce ne igra Mekkejleb?

    Zajebavam se, navijam za Srbe i Makedonce, iako su Poljaci kraljevi.

    Mene su iznervirali oni naši protiv Slovaka, a juče, dobro da su i nerešeno odigrali...
    Imam neki osećaj da će biti više Makedonaca u Areni od naših za direktan duel, ali ipak mislim da pobeđujemo.

    P.S. Nemamo tim za zlato, ali za neku medalju drugu imamo. Ali ako osvojimo, zlato, tim bolje...

  17. Хахах, али људи, Хрвати и Французи су у другој групи, а теш Шпанци.
    И ова будала ако полуди.
    http://www.youtube.com/watch?v=OJb6pTXsVAo

  18. Da, svi su nekako magično zaboravili na to. :)
    Mada, kad ovako razmisliš, nama su veći problem Makedonci i Šveđani, nego Hrvati, na osnovu dosadašnjih iskustava sa slabijim i jačim. :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.