рукометна репрезентација Србије

  1. Ja da sam na mestu Nemaca, uzeo bih i zaklao sudije. Znaci sramota, da od 40 minuta, 12 minuta ljudi imaju igraca manje! Onakvo sudjenje ni mi nemamo kada odemo negde..plus pustanje napada Poljacima, koraci, itd... jebem im sve...

  2. Ауу ал се сјебао Шваба, отишла му нога у курац.
    Е сад, по неком мом прорачуну могу и Македонци даље, ако сам погрешио нек ме неко исправи. Прво морају Швеђани да победе Данце (што је баш тешко јер ће гарант да наместе као и увек) а онда они нас (ми ћемо играти са пола снаге). Тада је табела следећа: Србија7, Македонија5, Немачка5, Пољска5, Шведска4, Данска4. Е сад ствара се круг Немачка, Македонија и Пољска, и свако у том кругу има по победу и пораз те би требало да одлучује гол разлика: Македонија+1, Немачка0, Пољска-1. Односно шта сам хтео да кажем, Македонцима је одговарала само победа Пољака од +1,2 или 3, јер да је било више онда би Пољаци имали бољу гол разлику. Дакле остаје само да Шведђани победе Данску а ми ћемо даље већ да се договоримо.

  3. Давид
    Наш како, ја прво видо ово за Швецку http://www.beli-orlovi.com/2012/01/22/navija%C4%8Di-srbije-mogu-i-bez-karte-u-arenu/ , па онда ово http://www.beli-orlovi.com/2012/01/22/navija%C4%8Di-srbije-mogu-i-bez-karte-u-arenu/ као не може, и не одем, ал ај ако сте сигурни ја бих ишао.

    Кои сам деген, линково сам два пут исто, на ово сам мислио 2. пут.
    http://rss.org.rs/#vest:4283

  4. што је баш тешко јер ће гарант да наместе као и увек

    ?

  5. Ma, lupeta. 2004. je Danska pustila Švedsku da pobijedi, ili obrnuto, ne sjećam se, pa se svi kače na to sad. Da, baš je Danska nesposobna da pobijedi, bra'o.

  6. Sa Hrvatima u polufinalu. UF! bolji su po imenima, ali ima da izginu ovi naši za svaku loptu!

  7. ?

    Ma, lupeta. 2004. je Danska pustila Švedsku da pobijedi, ili obrnuto, ne sjećam se, pa se svi kače na to sad. Da, baš je Danska nesposobna da pobijedi, bra'o.

    Па није неспособна и не кажем да их неби иначе победили али сигурно их неће Швеђани сада зајебати. А и нису наместили само 2004. (тада им је и једнима и другима одговарало 2-2 притом избацујући Италијане, и наравно да је било 2-2) већ се увек међусобно пуштају сви ти скандинавци поготово у рукомету и фудбалу. Додуше у осталим спортовима и нису низашта па не могу да се поштају. У прилог томе иде и податак да су кладионице стопирале тај меч. Ја сам одиграо јутрос док је још могло, синглирао на њих и ево добих скоро 3 сома.

  8. Pa dobro, nek se puštaju. Nama svakako ništa ne znači hoće li proći Njemačka ili Danska, prošli smo dobro i protiv jednih i protiv drugih. Kad mi pustimo Crnu Goru, cijeli svijet na nogama, a Danska je i inače dosta bolja od Švedske, tako da, znam da bi ih pobijedili čak i da nisu imali polufinalnu omču oko vrata. Eto, vidjećemo sad sa Špancima šta će da urade. ;)

  9. На једној групи на Фејсује окачен овај линк, а Хрвати су почели да спемују и да прете. Сад ми је жао што нисам у Београду. Вероватно бих дохватио једно омање секирче па би им отишао на дочек. Пургерске пичкице никако да науче да само Делије имају муда да оду у Загреб, а да они не смеју ни да примиришу Београду. Мислим они могу да дођу, ал' да л' ће да се врате...

    http://www.telegraf.rs/sport/38841-bed-blu-bojsi-dolazimo-u-arenu-ne-plasimo-se-srpskih-navijaca

  10. Ја баш због што навијају за своју репрезентацију поштујем Торциду и БББ. Ове наше пичкетине из оба табора нису виделе утакмицу кад игра Србија и баш због тога бих све утакмице послао у Ниш, Крагујевац или Нови Сад само да имају иоле пристојније стадионе и хале.

  11. Јебо те у Арени више ових Срба у црвено жутом него ових регуларних.

  12. Како ме нервирају са овим шатро шлемовима стратиотским, гистро фаланга... који оне трипове трипују...

  13. NERVIRAJU ME OVI BUGARSKI CIGANI JEBO IH BUKEFAL!

  14. Više Makedonaca u dvorani. Šta će tek biti sa Hrvatskom?!

  15. Сад борба и свакако муда!

  16. e,jesmo obezbedili London?

  17. EOOOOOOO DA LI SE CUJEMO?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.