Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
nisam gledo seriju, jer nemam vremena uopšte, ali odgledaću je...nekad...
inače ja sam gledo onaj sa sejom njihov i ono kad kidnapuju dženu džejmison...neka reperska scena jebe mame...
Могао бих да направим два пута бољу серију у том фазону, ал се не разумем у анимацију. Планирам да научим.
није лоша серија.
Ја серију гледам кад закачим...
И ова сцена са Ђанијем је легендарна.
Мени је та, назовимо серија, одлична!
Дачић најјачи је'оте ! :-)
Да се пофалим, играо сам американку с Тонијем летос. :-)
Već odavno ne gledam TV i ako mi stalno upaljen. Na netu gledam sve serije, filmove emisije za koje kažu da su dobre a vesti pratim preko sajtova, jeste, malo sam frik ali nekako od kad imam net TV mi previše dosadan.
Pogledao sam prvu epizodu ovoga i nije mi se svidelo.
Nemam naročiti komentar na seriju, sem da pokušaju umesto grandovca ubace neke izmišljene likove kao u SP pa da oni na naš srpski način idu kroz aktuelne teme u Srbiji.
Могло би и тако нешто.