Prijava

Ја имам савршени начин живота и не производим смеће!

Вокаси
Ја имам савршени начин живота и не производим смеће!

Gledala sam reportažu o tebi, (na RTS- hahahaha) - ti si onaj lik što je sazidao kuću od pivskih boca i ostale pizdarije! ahhahaha

Imao sam stanara u stanu 7 godina, u neko doba je prestao placati pretplatu i iselio, ostalo je oko 7500 dinara koje naravno nikad nisam platio, poslali su neki tuki da ce biti tuzba, al sam ja u medjuvremenu odjavio tv pretplatu (da i to moze) i tako sad stoji uvek na racunu oko 7500 din i moram da pazim da ne platim struje ni dinar vise jer ode oma u pretplatu za teleguziju

Да им јебем ја мајку по сред пичке, за који курац да им плаћамо бре?! Нису откупили права за пренос квалификација у фудбалу, не преносе домаћу лигу, не преносе никакав фудбал осим ЛШ и ЛЕ. Битно је да тениса увек има, јебо их Ђоковић у чмарину да их не јебо. Филм на РТС-у нисам видео сто година, што се тиче серија, само старе пустају, а ако сниме нову, не може да прође без Босиљчића распалог.
Мрш у курац и ви и претплата!

Ja to inace placam preko SBB-a, tako da mogu da mi se sagnu

Plaćanje pretplate ahhahahhaha pa to nije po zakonu R.Srbije
Dobro ko ovde poštuje zakon ... Gotovo niko
Ne plaćam i ne mogu mi ništa

@dokle_vise
Koja je procedura za odjavljivanje pretplate?

Mislim da se ne radi o odjavi tv pretplate, nego odjavljuješ televizor, kao, nemaš više apart i to je to. Pošto "nemaš" aparat, logično je da ne mogu da ti naplate pretplatu. ;)

U nas u Republici Srpskoj naplata pretplate je meščini najmanje 90%. Ako neš da plaćaš, na sudu završiš samo tako. Lično, mislim da ne bi trebalo da plaćamo pretplatu pod ovim uslovima. To je usiljena prodaja lošeg i politički montiranog programa. To da ne moš pošten film da pogledaš je druga priča. Ovakva televizija kakvu mi imamo ne valja. S druge strane, zbog objektivnog izvještavanja, BN televiziji bi rado platio pretplatu.

Kod mojih u selu neki komšija ima posebno brojilo za kuću, a posebno za štalu, pa kad je krenulo ovo sa pretplatom, morao je da dokazuje da nema tv u štali i to sa dva svedoka.

I sta sad, kao hoces da kazes da goveda ne gledaju RTS?

I sta sad, kao hoces da kazes da goveda ne gledaju RTS?

Za goveda ne verujem, ali ovce gledaju sigurno.

Kod mojih u selu neki komšija ima posebno brojilo za kuću, a posebno za štalu, pa kad je krenulo ovo sa pretplatom, morao je da dokazuje da nema tv u štali i to sa dva svedoka.

- Znači nemate televizor u štali?
- Nemam.
- Pa šta imate u štali?
- Kravu i tele.
- Tele? Pa to je 4/9 od televizora! 222,22 dinara pretplata za štalu! Sledeći!

Јао, види натнат и Курда како се препуцавају. Ањњњњ дуушееее!

Jeste tema u Austriji, ali samo u nasim novinama.

Ko ono kad zamalo da zarate Valonci i Flamanci u Belgiji. Mi smo izvestavani o tome iz minuta u minut, a siroti Belgijanci pojma nisu imali da su skoro pa u ratu.
Nije imao ko da ih obavesti, pa budale i danas eno zive u miru i slozi.
Kad su neobavesteni!

Danas u Blicu izašao članak: Ko ne plati pretplatu, skidaće mu sa plate.
Pa mamicu im ja onu kretensku! Šta zamišljaju oni? Pa samo pola Srbije je siromašno, odakle oni to da plate?? Tijaniću, čuvaj zgradu, verujem da će je posle ovoga što si rekao, kamenovati.

OPSUJ VUČICE!!1
Jebo mater, treba Tijanića spaliti, vučica mudro besedi.

Ај пишемо петицију да опет бомбардују РТС. Скупи народ паре за пар ракета и керозин.