Приједлог за кафану

1. Даклем реч је о четерима.Знамо да је каизен увео собу кафана али постоји опасност да у ту собу улазе и трезни верујем да се слажете да такве нико не воли у кафани.
    Даклем приједлог је да четер мора да препише слова (оно ко кад скидате нешто са нета) и ако тачно препише значи да је тријезан и непуштате га у кафану
    Шта кажете

2. mislim da će ljudi namjerno griješiti samo da se domognu kafane

3. ако тачно препише значи да је тријезан и непуштате га у кафану

Размисли још једном, па се врати.

4. Душане, зашто глумиш босанца. дечко?

5. Душане, зашто глумиш босанца. дечко?

Па због политичке коректности видиш шта све људи пишу на форуму :)

6. Размисли још једном, па се врати.

7. Раде, као и увијек, зна најбоље
    http://www.youtube.com/watch?v=DrNxh5S_TOk

8. Контам да би била добра фора за кафану да нам се слова која унесемо измешају или делимично измене, канда смо пјани, а за ону женску да буду нека туборг слова типа обојена.

9. KAAAAAAAAAKVA TEMA !!!! U OMILJENE, A BAS SAM SKORO IMAO PROBLEM U KOJU KAFANU DA ODEM, HTEO SAM NEGDE GDE NISAM BIO, A TO VUCE DA NE ZNAM NI GDE SE NALAZI CIM NISAM BIO. I ZAVRSIO SAM U SKADARLIJI

10. aj odjebes, sad sam procitao tek prvi post......

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.