Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo ne znam zašto ali u poslednjih 3-4 mjeseca sam se toliko naslušao o ovim stvarima da sam nekako i zagrizao kod nekih stvari al' sad ne totalno.
Kakvo je vaše mišljenje?
Jeste li imali kad iskustva sa tim i na koji način?
Ne verujem u te bakrače.
Al onda kad kažeš da ne veruješ, neko ti baci jednu i ujebe te.
Да, и у влашку јеботе!111 Не смем из куће да изађем због тога!
gluuuuuposti.
Jednom su pokušali ali sam se izvuk'o, kao i uvek.
http://www.co-optimus.com/images/upload/image/diablo2palsorc.jpg
haha Diablo 2 :D
spavalice pazi magiju sad. rifresuj profil i imaces 2 plusa manje!
Ne vjerujem, ja znam.
Bogte jebo, u nas bi se Hari Poter smatro diletantom i priučenim iluzionistom!
oololololollololol objasnijo
Vjerujem. Ima svega na 'vom dunjaluku.
Vjerujem. I smiješno mi.
NE LJUTI VOŽDA DIJETE!
Čuvajte se zemunske magije: Abrakatebra!
Десет постова, сваки од њих спем. Момци, имате по рецку. Следећи пут банана.
Немој да се понови.
Тему закључавамо, јер постоји малтене идентична.