Džepovanje

1. Danas sam se oduševio svojim unutrašnjim desnim džepom od jakne i njegovim inventarom koji se menja s vremena na vreme. sedimo u kolima i počinjem da vadim pošto sam tražio nešto

lična, izvod iz matične knjige rođenih, rizle, pika za čio od nove godine, beo voz vremeplov, hemijska, kondom, ključevi, golden wok has, karta za prevoz, flajer avionskih karata za ceo svet, 500 dinara na koje sam nabaso i propusnica za bilo koji bg sajam.

.......šta nosite i šta ste imali običaj da nosite po džepovima ?

2. slinave maramice
    ponebno mi bilo drago kad me panduri pretresaju

3. lud si brate. dok te pubovi startuju ti si dvaes puta uvuko ruku u sline

4. Stefan Kostić nosi kreon za podočnjake i ajlajner

5. Džimi nosi ogledalce da popravi šišku koju fazonira

6. kad kazu da izvadis sve iz dzepova,onda te oni pretresaju da provere jesi sve izvadio
    tako ja izvadim mobilni,kljuceve,pljuge itd,a ostavim maramice
    i onda kad me pretresaju vade moje maramice slinave

7. jesu one svilene što posle daš kevi da ti pere ? :)

8. šta sad imaš u džepovima od jakne ? aj brzo

9. ne iznosim takve maramice napolje :)
    one papirne,obicne

10. nemam pojma sta sad imam u jakni,pljuge valjda...gajbi sam sad

11. pa i ja sam tebra hahahahahahhahahha

12. jednom sam uzo med iz kafetića što dobiješ uz čaj i ostavio u jakni da se podmaže buksna kad se bude pušila i setim ga se mesecima kasnije kad sam uvuko ruku u lepljiv pdže

13. a sto s medom da podmazujes buksnu?
    tako ne bi lepo gorela,tesko bi se uvlacilo

14. nije, nije. nisi probo nikad

do jaja je sa medom, onda ima ukus meda

15. sad cu da je podmazem da vidim :)

16. al nemoj da preteras da se ne polomi od tezine i nikako nemoj da pokusas da je zaronis u teglu jer ce opet da se polomi. nije to kašika da upada :)

17. zapali buxnu, ubaci je u džep od jakne i dođi da napišeš kako ti izgorela jakna

18. jel znaš da moderatori nose kaizenovu sliku u džepu, jedino su ga oni videli i služi im ko onaj dozer za astmu kad odu sa Vuke na para dana. samo što ga ne prskaju u usta nego ga gledaju

19. неке паре, фискални, возачка, тврдо кувано јаје, диклофенак ретард, мали вибратор за чмар, један пар резервних хулахопки и чварак

20. Stefan Kostić nosi kreon za podočnjake i ajlajner

Stefan Kostić nosi kreon za podočnjake

nosi kreon za podočnjake

kreon za podočnjake

http://www.imaginelifestyles.com/sites/all/files/u6/House_Facepalm-(n1291818857196).jpg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.