Kada, gde i koliko često to radite

1. Dakle sam naslov teme je jasan.
    Mada pored toga, voleo bih da pokrijem i dobijem odgovore i na neka druga pitanja. Jeste li to nekada radili u toku radnog vremena u svojoj kancelariji? Smeta li vam ako pored vas to u isto vreme rade i druge osobe? Je li vam se dešavalo da to radite sa više osoba odjednom? Čini li vas se boljim, ili vam to ipak odvlači pažnju? Moram priznati da sam nekoliko puta to radio sa drugom, ali bili smo baš pijani.
    Jeste li pomislili kako bi bilo bolje da ste za vreme časova kući i da radite to? Koliko to često upražnjavate? Jeste li u stanju da to radite više puta na dan i da li ste nervozni ako se suzdržavate od te aktivnosti?
    Volite li najviše na krevetu, dušeku, ili patosu. Naravno slobodno opišite utiske ako ste to radili uza zid, na stolici, kolima ili gde već. Takođe me zanima, da li vam se nekad dešava da to jednostano ne možete da uradite?
    Jel vam muzika pomaže u takvim stvarima, šta najviše slušate za vreme toga...

Pa onda draga braćo i sestre izvolite. Podelite sva vaša iskustva u vezi spavanja, džonjanja, dremke...

2. Mislim da ja nisam normalna koliko ;esto to mogu da radim i bilo gde. Neko vreme sam namerno bila na podu u nadi da ću lakše prestati, ali ništa, spavala ja na podu, na krevetu, sve isto, mogu i po dvanaest sati, ladno. Plus obavezno u autobusu i na nekim predavanjima redovno... Ritam se prilično, iako toga nisam svesna, pa mi kažu da je najbolje da sam sama ili da sam sa nekim ali u poprilično velikom krevetu. :/ Inače mnogo volim da spavam, i kad mi je dosadno, ja tako legnem i razmišljam u udobnom krevetu.... Na kraju i zaspim. Ponovo. :/

3. Ja danas nisam još ni jednom.

4. Ja otkad sam krenuo na faks to baš često radim. Bez 10 sati dnevno nisam ni za šta. Rekao sam da to moram malo da smanjim i da povećam učenje umesto toga, međutim - jok. Za sad ništa. Sve ostaje po starom. Jednom to nisam radio cele noći a uz to me je i zub boleo. To mi je bila najgora noć u životu.

5. Uf, ja sam neverovatna spavalica. Ujutru jedva ustajem, a mogu da spavam bilo gde i bilo kad. Kake noći, kaki bakrači... Od jutra do sutra, bukvalno. Na podu volim da spavam, ali da imam jastuk. Volim da zaspim sa muzikom puštenom, valjda navika iz mladosti... Mnogo mi teško pada kad nespavam npr. kad učim za ispite, ili nešto slavim. Krevet mi je omiljeni predmet u kući! Volim da spavam, i da dremam, ali ne volim da kunjam. Spavanje <3

6. Па мени је мало непријатно пред другим особама. Не волим да привлачим пажњу на такав начин. А и не практикујем то ван кревета. Некако ми је у кревету најудобније. Ни у фотељи није лоше. У кухињи још нисам пробао. Ево малопре сам то урадио, наравно у кревету. Ништа претерано, мала поподневна релаксација. Али има и дана када не могу... да заспим.

7. To naslov da mi seljaci pomislimo na jebanje. E oš kurac.

8. Jednom sam to odradio u parku na klupi, prvobitna namera mi je bila da samo malo odmorim, ali eto priznajem, desilo se.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.