BAG BAG BAG Bajate 'nove' definicije BAG BAG BAG

1. Na mestu gore gde bi trebalo da izadju najnovije definicije kako izlaze meni su bajate od juce, tacnije sinoc.

2. Је л' тешко да се стави "БАГ" у наслов, а?
    Ја кликнуо, мислећи да се линкује нешто неоцењено, јебем ли га...

3. Мене зајебава већ пар дана од кад се врнула стара верзија...

4. Каизенеееееееееееееееееееееееееееееееее

Цео ми дан стоји ово у горњем десном, од тога је пола побрисано

Gajiti definicije · "Emo" devojke · Prste da poližeš! · Stvarno pravo · Posaditi kreč u nju · Roda · Jednu pa za vrat · Priheftao bih je kao tapacirung na trosed · Zajebalo vek · S ovim može da se nazdravi!

5. valjda su to popularne
    meni ona smaracka ,,ko da te krava lizala,, nesto tako stoji 2 dana vec,kenja mi se od nje

6. meni ona smaracka ,,ko da te krava lizala,, nesto tako stoji 2 dana vec,kenja mi se od nje

7. Bag je prijavljen, a ta lista će vam se apdejtovati kada ocenite neku definiciju i refrešujete stranu.

tako stoji 2 dana vec

Kao što rekoh.
    Probaj malo da siđeš sa foruma i pročitaš neku defku.

8. ali kad gledam iz oflajna,ta defka je tu i to prva

9. Kada neki neregistrovani član oceni neku defku, ta lista će se apdejtovati. :)

10. Bag je prijavljen, a ta lista će vam se apdejtovati kada ocenite neku definiciju i refrešujete stranu.

У том случају, нека остане тај "баг",јер ће багра коначно да се зајебе и крене да оцењује,ваљда...:)

11. Ajd da ne otvaram novu temu, vidjaj kaizene sto ti se dupla na catu
    http://pokit.org/get/82a386262398806193f563af7abb2d05.jpg

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.