U zemlji krvi i meda - In The Land Of Blood And Honey

1. Чекај, јел то сад оћете да ми кажете да је Анђа амерички шпијун и да је послата у Босну да сними филм да би слала лошу слику о Србима?

2. jer to je film i na njega su primenjivi jedino umetnički kriterijumia

Jeste, evo, recimo Merlinka festival funkcioniše baš po tom principu.

Ono što je kusturica govorio je od značaja samo onima kojima je on duhovni guru, a pretpostavljam da nisi od tih, stoga-zašto bi se tim baktao? Ne razumem tu manijakalnu opsednutost Kusturicom, kao jebeni moderni pandan srpskom opsednutošću Brankovićima i poturicama.

I ovo podbadanje sa nacionalnim istorijama je takođe lejm i do bola neduhovito. odakle vi ljudi kopipejstujete sve te "pošalice", uzgred, izuzetno duhovite?

Mene zanima šta se dogodilo tvom CapsLock tasteru?

Jebote, koji je ovo primer nerazumevanja umetnosti.

3. Тачније, да би слала слику о Србима како лоше причају енглески.

4. Takva sranja, ako se upotrebe kako treba, kod US domaćica mekog srca izazivaju lučenje hormona podrške predsedniku da pošalje avione negde tamo gde su sloboda i pravo na romantičnu ljubav ugroženi.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/403777_365908930102139_166854740007560_1485471_2100248383_n.jpg
    Ahhh...

5. А и даље не контам ово за енглески језик, то ме у старту одбија код филма. Мада ме још више збуњује како сами глумци причају, је л' уче они језике на глуми или шта? Добро, могу некако да схватим кад се појаве у оним шкљ продукцијама, али ово је Анђин филм.

mora da se šališ. to bi bilo kao da od recimo nekog pisca koji piše na srpskom, a čije se knjige radnja odvija recimo u nemačkoj, kritikuješ zato što dijaloge između dva nemca u toj knjizi piše na srpskom, jer pobogu nemci ne pričaju srpski. nema to smisla, ona je radila film za američko tržište...

6. Нису у праву. Или јеси, али само ако то војтек потврди.

Него, јесте да је за америчко, али и Апокалипто је био за америчко тржиште па су опет убацили неки шабански језик, иако нису ни морали али да дају филму неки трип.

Углавном, контам да је филм срање, не морам ни да га гледам да би то знао, као што никад нисам гледао Монтевидео па опет знам да је срање.

Да се не упуштам у расправу, потписујем све што кажу десничари и војтек.

7. Ono što je kusturica govorio je od značaja samo onima kojima je on duhovni guru, a pretpostavljam da nisi od tih, stoga-zašto bi se tim baktao? Ne razumem tu manijakalnu opsednutost Kusturicom, kao jebeni moderni pandan srpskom opsednutošću Brankovićima i poturicama.

ja ne ali očito ti jesi, pošto sve vreme svodiš raspravu na dospodina kusturicu, dok ga ja samo uzimam za paradignu loše, promašene, neprincipijelne kritike zbog njegovih predrasuda, tipičnih za sve one kojima je guru. nema boljeg primera od njega. on je filmski čovek, mada (da se još jednom neduhovito našalim) u poslednje vreme malo režira a više piše i filozofira

I ovo podbadanje sa nacionalnim istorijama je takođe lejm i do bola neduhovito. odakle vi ljudi kopipejstujete sve te "pošalice", uzgred, izuzetno duhovite?

šta znači lejm?

8. dok ga ja samo uzimam za paradignu loše, promašene, neprincipijelne kritike

da da, ovo baš zvuči paradigmatski apstraktno.

don kihota, arhitekte, filozofa, pisca, ekologa i etnologa, muzičara, direktora, simpatizera stranke ili stranaka, ktitora i osnivača svega i svačega, višestrukog konvertita, trenutno pravoslavnog fundamentaliste, gradonačelnika i gubernatora, prijatelja slavnih glumaca, fudbalera i belosvetskih ličnosti uopšte, povremenog reditelja, muža, oca, sina i svega u tom duhu porodičnom, i čega sve još ne, gospodina kusturice

nothing to it. nije pljuvačina ako je uvijena u "paradigmu"

uzgred, ja mrzim kusturicu. mislim da je džiber i da su mu filmovi govno. ali se ne krijem iza paradigmi.

lejm?

izanđalo, trulo i dosadno.

9. uzgred, ja mrzim kusturicu. mislim da je džiber i da su mu filmovi govno. ali se ne krijem iza paradigmi.

ja ne delim tvoju mržnju, čak volim njegove filmove, ali me nervira njegovo svaštarstvo i njegova loša kritika zaslepljena nacionalizmom

10. čak volim njegove filmove, ali me nervira njegovo svaštarstvo i njegova loša kritika zaslepljena nacionalizmom

ovo me podseti na ono "ja čak imam prijatelja jevrejina..."

Ne, tebi ne smeta njegova loša kritika, tebi smeta njegov nacionalizam. Inače ne bi ničim izazvan potencirao njegovo preobraćenje u pravoslavlje zbog njegove (po tvom mišljenju loše) kritike filma. Kakve jebene veze to ima s njegovom kritikom?

11. Hoćete vas dvoica da prestanete da guglate te zajebane reči na netu i glumite ovde profesore književnosti?
    Kul je to što znate gomilu zajebanih reči, al nisu pametni oni koje niko ne razume kad pričaju.

12. Одгледао сам филм, срање је и повр' свега досадан.

13. Па зар је изашао?

14. Ne, tebi ne smeta njegova loša kritika, tebi smeta njegov nacionalizam. Inače ne bi ničim izazvan potencirao njegovo preobraćenje u pravoslavlje zbog njegove (po tvom mišljenju loše) kritike filma. Kakve jebene veze to ima s njegovom kritikom?

hahaha pa sa čim drugim ima veze, pa to je tolko očito. strava jbt. ako oćeš da kriutikuješ moraš da imaš kriterijume. ne možeš da slaviš depa a kudiš anđu zbog istog tog propagandnog holivudskog modela kome i sam dep pripada. znači da si bez kriterijuma, bez principa i da neodgledan film diskvalifikuješ samo zato što si nacionalnošću, tj nacionalizmom zaslepljen

a ovi što ne razumeju reči, knjigu u šake... moram priznati ni ja nisam znao šta znači lejm, naučio sam eto nešto

15. Uroše, može neki utisak duži od jedne rečenice? :) Mislim, za sada si jedini koji je pogledao film, ako se ne varam...

16. Šta se bunite svi Srbi su prikazani kao opasni jebači

17. Hoćete vas dvoica da prestanete da guglate te zajebane reči na netu i glumite ovde profesore književnosti?
    Kul je to što znate gomilu zajebanih reči, al nisu pametni oni koje niko ne razume kad pričaju.

Gle, još imam pišu:)

Sumnjam da filanjakakgod gugluje i ne guglujem ni ja, al ono, ako ti smeta, jebiga, preskoči i oprosti mi fond reči.

hahaha pa sa čim drugim ima veze, pa to je tolko očito. strava jbt. ako oćeš da kriutikuješ moraš da imaš kriterijume. ne možeš da slaviš depa a kudiš anđu zbog istog tog propagandnog holivudskog modela kome i sam dep pripada. znači da si bez kriterijuma, bez principa i da neodgledan film diskvalifikuješ samo zato što si nacionalnošću, tj nacionalizmom zaslepljen

brate, šta si ti sad rekao i kakve to veze ima sa onim što sam ti rekla

18. sestro ne znam šta da ti kažem, čitaj jbt... nema baš mnogo paradigmatičnih termina...

19. Inače ne bi ničim izazvan potencirao njegovo preobraćenje u pravoslavlje zbog njegove (po tvom mišljenju loše) kritike filma. Kakve jebene veze to ima s njegovom kritikom?
    Filantropofob
    hahaha pa sa čim drugim ima veze, pa to je tolko očito.

a, mislim da kontam.

ti hoćeš reći da je kusturica nacionalno zaslepljen i loše kritikuje zbog toga što je pravoslavac? a da je ostao musliman takvih problema ne bi bilo?

Ako tako misliš, to je jebeno retardirano i vršiš idiotsku diskriminaciju prema jednoj religijskog grupaciji.

20. Sve sam liberal do liberala

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.