Svadba

1. Dragi Vukajlijasi,
    Resila sam da se udajem uskoro. Svi ste sto se mene tice pozvani na svadbu. Pomozite mi da nadjem mladozenju.
    Unapred zahvalna mlada

rockangel

2. šano, care :D
    ulepšaš mi dan svaki put, ovaj put veče.
    dolazim na svadbu, i na astal ću se okačim ako treba! :DD

3. Fali ti popularnosti, pa ti palo na pamet da otvoriš temu gdje u uvodnom postu praviš budalu od sebe i očekuješ da i drugi to rade. Odrasti djevojko.

4. Predlažem njega za mladoženju.

5. El ovo elek na kurdovoj slici

6. Подржавам, Радо ја сам уз тебе!

7. Предлажем МОГШУ у циљу јачања веза наша два - три -четири братска народа, а и већег шмекера нећеш наћи. Дакле решено, правац Руски Крстур!

8. МОГСХА СЕ НЕ ЗАДОВОЉАВА БАРАКУДИНОМ ПОЛОВНОМ РОБОМ!

9. :гледа мрко спемере јер он никад није спемовао:

10. Smarko, brate, prijatelju, kume, druze, kako je? Mislim kako se ocecas povodom ove umodivacinacije? Mislim......a u picku materinu i ova trema...

11. Ајде ти спамеру не кењај него откључај ону тему да можемо да шерујемо сисе оних глупача што су заборавиле да обришу своје фајлове!!! :)

12. pre mi je odgovarao na postove, cisto da se zna! :)

13. :гледа мрко спемере јер он никад није спемовао:

:Гледа_мрко_новог_модератора_јер_су_заједно_гулили_казну_за_спем_оперативне:

14. El ovo elek na kurdovoj slici

15. Smarko, brate, prijatelju, kume, druze, kako je? Mislim kako se ocecas povodom ove umodivacinacije? Mislim......a u picku materinu i ova trema...

Није лоше, није лоше :)
    Осјећам се недовољно спремним за сјутрашњи испит :)

Ајде ти спамеру не кењај него откључај ону тему да можемо да шерујемо сисе оних глупача што су заборавиле да обришу своје фајлове!!! :)

А не мере, само смо јебачину спомињали :Д

:Гледа_мрко_новог_модератора_јер_су_заједно_гулили_казну_за_спем_оперативне:

:звижди и прави се луд:

16. Dragi Vukajlijasi,
    Resila sam da se udajem uskoro.

Сажаљевам слу... овај... Честитам! :))))

Пошто видим по порфилној слици да волиш вињак, предлажем Бусноманијака за младожењу. Човек обожава вињак. Била би то љубав на прву флашу... овај... чашу. :))))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.