Покушај побољшања оцењивања

1. Ево моје замисли,рецимо: да би члан могао да поставља дефке или постере,тј да попуни дневну квоту, да рецимо мора да оцени бар, 10 дефки, и на тај начин добије дозволу за постављање?

Спема без. Захваљујем.

2. Nije to losa ideja. Samo bi trebalo da se jos poveca kvota na nekih 20-25 defki. I da vazi isto za forum.

3. Ne valja. Samo bi došlo do bezveze spucanih ocjena. A šta bi se postiglo sa više ocjena?

4. Samo bi došlo do bezveze spucanih ocjena.

Јес да постоји ризик, кошто рекох, покушај...:)

A šta bi se postiglo sa više ocjena?

Па мање кукњаве око тога, дефинитивно...

5. Ideja ko ideja je dobra samo nema šanse da uspe, znaš i sam kakvi smo na nacionalnom nivou kad nas na nešto teraš.

Scenario 1:
    Aha, dobro, sad ćemo da ocenimo časkom... minusplusminusplusminusplusplusminus. To je to, a sada da počastim auditorijum iskrama svog intelekta.

Scenario 2:
    Oni će meni da ja njima ocenjujem definicije pizda im materina imperijalistička. Sa'ću da ih ocenim, još kako ću da ih ocenim, i to ne deset ko što piše već pedeset! I svima minus! Jakako! Oni će meni... klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Scenario 3:
    Šta je bre sad ovo koji kurac krasoviti, e sad baš neću ništa da postujem niti da dolazim, nek kaizen crkne od gladi.

6. Predlagano više puta, Grujan objasnio zašto ne valja.

7. potrebno je da se čita i piše, a ne da se ocjenjuje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.