Sport: društveni kancer?

1. E, ali ko zna šta je sve on prošao da bi došao dotle.

2. davide, treba da kaže sebi "dosta sam se radovao zbog tuđih uspeha, daj da pokušam da uradim nešto od ovog života", treba da se IZVUČE!

3. А ко каже да је то искључиво? Сад испаде да само они кои су незадовољни својим животом се радују успесима спортиста. Мисим тотална глупост.

4. виш давиде, када би сви ти што величају испех пошли од себе и рекли. е ајде ја да променим нешто у свом животу. било би пуно лепше. нека их васколики успех срба којима је спорт у генима покрене.

5. Ne mogu čitati sve, mogu reći na prvi post da je to puka, ali najpukija generalizacija. Ja prvi ne volim nešto preterano da gledam sport, ima istine u nekom preteranom ostrašćivanju, ali ne smatram da je gledanje sporta idiotska radnja. Volim odgledati vaterpolo, rukomet, odbojku, atletiku, nisam ostrašćen da sve moram ispratiti, ne pratim redovno, al kad se dene prilika, svakako da ću odgledati. Da neću možda gledati Horejšia, gde moram da uključim moždane vijuge, gde će na osnovu persijskog tepiha kupljenog u 46.ulici otkriti ko je ubica? Ma, važi.

I za kraj... ne znači da je svaka radnja koja zahteva odsustvo bilo kakvog razmišljanja besmislena. Nekad je potrebno da gledaš nešto što ne zahteva aktivaciju intelekta, jer i mozak nekad treba da se odmori, a ne da se pretrpava informacijama. Fejzbukmanijak (čini mi se) je sve lepo objasnio. Za ljude koji se razumeju u sport je uživanje kad vide kako neko zafrkljači gol, napravi blokadu, preskoči preponu itd.

Uh, kako mrzim generalizaciju.

6. Ps. To što neki od vas ne prate sport i ne prate sport, ne znači da su svi prvi put čuli za rukomet. Hvala!

7. Gledam sport, jer mi je ponekad zanimljivo. Nemam neke velike koristi od toga, tu se slažem sa ovim što je otvorio ovu temu sa moronskim nazivom. Kad vidim da je sportski događaj koji gledam smor, ja prebacim kanal ili ugasim tv. Sportove koji me smaraju ne gledam. Eto, npr. ne bih mogao da gledam kriket, polo, karling... Ali tim sportovima nisam nikada ni probao da se bavim, pa je i to vjerovatno jedan od razloga.

Trenirao sam nekoliko sportova. Volim da igram fudbal, a i košarku ponekad. Gledam uglavnom fudbal. Tenis me smara (al' ga nekad pogledam zbog onog čovjeka sa mnogo lošim smislom za humor, kome se cijeli svijet, pa i mi Srbi, smije na loše fore, jer je broj jedan u tenisu. Vaterpolo volim nekad da gledam, jer je fizički mnogo zahtjevan sport i ne može svako da ga igra.

Sve u svemu, pasivni sport je bezzze, bolje je dići dupe i aktivirati se.

8. Meni sad pade na pamet ono nabrajanje onog vezanog iz čekajući godoa..ono kad priča nešto sport, sport, sport, šljive, kukurek i te stvari...

9. Što spamuješ, mode jedan?

10. Al mu je pokazo!!

11. Ovaj spemotrol se oteg'o na 12 strana? Lepo...

12. Људи попут мене који се претерано идентификују са спортским успесима других скроз им страних људи иду у крајност која дефинитивно није добра, ја то знам, али шта ћу кад је јаче од мене. Али ти си отишао у неку скроз другу крајност која опет није добра, на пример, ако се бавим неким спортом можда нећу гледати утакмице из забаве већ да похватам фазоне од професиналаца. Можда волим тај спорт а небитни су ми актери, то је као гледање било чега, не можеш да гледаш спорт без икаквог интелектуалног напора као што то радиш са порњавом. Мораш да пратиш игру и да знаш њена правила, да знаш зашто псујеш ако псујеш а не само зато што си то видео од ћалета, а и то је неки интелектуални рад, није баш књига али раде вијуге. И не крећеш на неки спорт а да га никада ниси видео пре, јесте, нама промакне све и свашта због њега, али за то су људи криви а не спорт, који је јако користан, и који може да утиче на позитиван телесни и умни.

13. НИЕ ТРОЛ ЈЕБЕНИ! ЧКОДЕ НЕМА ПОЈМА ПА МУ ОСТАЛИ ОБЈАШЊАВАЈУ!

14. Ima pojma, samo što njemu nije nametnut kao većini. Šta većini, ostalima.

15. Ти знаш коме је шта наметнуто...

16. Nametnut je zulum teški, raji nejakoj. Al' ustaće opet kuka i motika, diće se nova revolucija!!

17. Čitam novine, ponekad gledam televizor, slušam druge što (mi) pričaju i nameću nameću i nameću. Te poslušaj ovo pjesmu, te jesi vidio kako je igra Real sinoć, što ne probaš ovo, što ne posereš ono itd. itd.... Tako da da, mislim da znam šta je kome nametnuto.

18. šta god ti stimuliše lučenje endorfina je kul, pod uslovom da je socijalno prihvatljivo. mene npr. digle ovih dana iz neke učmalosti ove medalje...ne ulazim da li mi je to usadjeno, da li treba da me inspiriše da budem bolji, jednostavno, srećnijim su me učinila ova dešavanja zadnja dva dana. i to je dovoljno.

tebe vralsinarbe, tvoje sinapse i ganglije živahnijim čini gledanje rasprave na netu, pošto doći do nekog višeg smisla ovde, nekih pouka i sveprihvaćenog zaključka, nemoguće je.

i to je kul.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.