![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja kad vidim kako Džo Hart brani onih 14 i po kvadrata, i ja mislim da mogu sve.
Al mi je najjače kad vidim ono za nekog sportistu da reče "ovaj sport zahtijeva dosat odricanja, discipline, rada..." i ostala trabunjanja. Šta, a ja ka mogu da kasnim na svoj posao, ne moram tamo da budem disciplinovan i moj posao ne zahtijeva dosta odricanja, malo mi je što nemam vremena za sebe nego moram još da slušam kako neko sere i laže za nedeljnu platu koliko neko ne zaradi za cio život. Jes da ovo što napisah nema puno veze s temom al i ja imam pravo glasa majku mu i glasaću i pričaću!
BLAAAARGH!!!
http://blog.b92.net/user_stuff/upload/295/toilet-bowl01.10295.jpg
šta god ti stimuliše lučenje endorfina je kul, pod uslovom da je socijalno prihvatljivo. mene npr. digle ovih dana iz neke učmalosti ove medalje...ne ulazim da li mi je to usadjeno, da li treba da me inspiriše da budem bolji, jednostavno, srećnijim su me učinila ova dešavanja zadnja dva dana. i to je dovoljno.
Potpis
Vala baš!
Mesjo, problem je u tome što ti ljudi, logično, imaju mnogo veću medijsku pažnu i više prostora da izraze neko svoje (u 99% slučajeva retardirano i mutavo mišljenje, čija je sadržina 90% fraza tipa ostavili smo srce na terenu) mišljenje, ako se to može uopšte nazvati mišljenjem. Rekao bih samo da je sport u celini debelo precenjen i što je mnogo važnije, preplaćen! Koje pare ti ljudi dobijaju, to je bre čudo jedno! Ne kažem, treba i tu truda i to opasnog, ali jebeš mu mater, zar taj fudbalerčić vredi više od nekog rudara? Vredi moj kurac!
Pa to Blejče. Svaki posao sa sobom nosi neku odgovornsot, veću ili manju, nebitno, ali kolika god da je bez nje se ne može ili teško može. Primjer vozač gradskog autobusa. On mora sve da postigne na vrijeme da ljudi ne bi kasnili na posao, kućama ili đe vć da su krenuli, pa onda ide oprez u saobraćaju, jer u gradu treba pazit da tebe ko ne udari a ne ti koga, pa mu je u skoro svakom trenutku u njegovim rukama sigurnost makar 10 putnika. Al ko ga jebe kad ne umije da felšuje ili brzo trči.
A da ti ne pričam o tome kako mora da vozi istom rutom x puta. Pa to je bre za samoubistvo. Još dodaj na sve to ovu manijakalnu vožnju kod nas... Ali najveća je tuga što svi, mogu slobodno da kažem svi igrači kod nas, pošto nema u ovoj raspaloj ligi nijednog igrača da valja ikakvom kurcu, primaju enormne pare. Sve to lepo treba u GSP pa vozi, pa ne davati plate jedno pešes meseci pa da vidiš onda kako bi ostavljali srce na terenu, mamu li im jebem ja prevarantsku! Tek je posebna priča kad vidiš koje pare primaju ovi sa Zapada, ali brate mili, ja kad gledam Premijer ligu ili Primeru ili tako neki kurac, makar se nagledam dobrog fudbala. Doduše, i ja bih za te pare ne trč'o nego ovako bangav i naučio da igram fudbal pa da vidiš kako bih dribl'o za 30 somića jura nedeljno (skroman dečko, šalje sve pare kevi). olololool
Што раније нисам видео тему, волим да ПЉУЈЕМ по спорту.
Да, мрзело ме све да прочитам, ал' што сам видео од првог поста, свачега је ту паметно речено...
Дакле, маркетинг и политика су умногоме умешани у спорт. Да ли би ико гледао Ђовака, да се не експорнира по свим телевизијама и билбордима, а народ к'о хипнотисан, њега подржава као неког великог Србина. Јесте он Србин, и добар је тенисер, скидам му капу, али је окружен лошим људима и лоповима. Почевши од његовог оца, па надаље. У том зачараном кругу и Тадић заузима неко своје место.
Закључак: ако икако мислимо да напредујемо као држава, окренимо се ка математичарима, младим надама науке и другим паметним активностима, а не лупању рекета и ударању по лопти. Од тога нема леба. У Кини или Јапану је забрањен пренос спорта, и шта код њих можемо видети? Па, напредак, логично.
Треба увести строге законе, народ лупати по дупету и брзо се то среди. За час...
Одакле ти ово?
Чуо, можда и није нека од те две, не знам, можда је и Кореја, ал' нека источњачка је 100%...
Ni Kina ni Japan. A velika je razlika izmedju Severne Koreje i Japana recimo...To je kao da si rekao "U Engleskoj i Spaniji zabranjen sportski prenos" a onda se ispravis i kazes "Ma mozda nije Engleska i Spanija, moguce da je i Albanija...ali tako neki kurac" :)
Па да, Северна Кореја. Она је јако развијена, поготово индивидуалне слободе и права.
Benisijo, ne lupaj. Pa nuklearni program im je razvijen kao Svarceneger u Konanu Varvarinu. Nemoj da si na kraj srca :)
Добро, у сваком случају то што код њих можемо видети ние продукт забране преношења спорта, него је та забрана продукт њиховог начина живота и менталитета. А да живим ко радилица, ко робот, како бих имао мало више пара, оћу боле ме курац.
Leno, nisam znao to za Kinu i Japan, i sviđa mi se!
A poštujemo i mi naše naučnike, nemo tako da pričaš, pa vidiš samo kako se otimaju Srbi i Hrvati oko Tesle, al su sačekali da umre da ne vidi da se ljudi svađaju oko njega, pa su sačekali još malo vremena da prođe (zlobnici bi rekli da su čekali da svijet obznani njegov uspjeh i dostignuća).
Srbija ima i svetskog šampiona u plivanju, e sad stvarno ne znam koji stil je u pitanju, momčić, oko dvadesetak godina ima, takmičenje je bilo u Južnoj Americi i niko nije ni očekivao, čuš očekivao, pomišljao, da bi taj momak mogao da pobijedi pa nisu ni imali himnu Srbije u slučaju da im zatreba, pa su nešto improvizovali sa himnom Slovenije ili tako nešto.
I, zna li ko kako se zove uopšte taj čovek što je donio zlato u Srbiju? Znaju kurac sine... Mislim, ne znam ni ja, jer ja sport ne pratim, ovo sam pročitao neđe u novine, jer kad bih pratio sport, pratio bih onaj koji me zanima, a ne onaj koji je u datom trenutku aktuelan.
Полако, полако, упореди с нама, немој с Јапаном, и ту је разлика.
Кад би се и нама ускратила нека права било би далеко боље. Бар да не испирају мозак маркетингом, већ да пусте на своју одлуку да се гледа нешто... Волим ја спорт и да играм и да погледам, не поричем, али не стављам га на прво место, никада. Све док нама почиње дневник са:''ПобедиЈо, Ђовак Новковић, или ватерполо репрезентација Србије...'', ма разумеш ме ти супер. Само не треба божанства од њих правити.
Auh, što me zajeba ovako Leno brate brate? :)
Истина, нико ние чуо за чкодеа, ал ево направио успех па чуо народ, зове се Велимир.
Шта би било боље? Да живим у ликуршкој држави? Да идем свакодневно на сиситије? Немој молим те...
Neko voli da se drogira, neko voli da ganja kurve, neko voli da crnci, neko da nolajferise, a neko voli sport...ova tema je toliko glupa, kao i sama rasprava da je to cudo...
Тема није глупа, него је Церногод рекао углавном све. Поента је да је народ глуп.