Prijava

The Pirate Bay se gasi isto uskoro. Vlasnici su osuđeni i uskoro će da krenu sa brisanjem svih piratskih torenata.
Ali sad ti je olakšano jer pomoću ovih magnet linkova možeš da skineš sve torrente za samo 90MB :D
Ako nemaš drugi izvor torenata napravi bekap ;)

ja ne koristim torente niti bilo koje sajtove za skidanje,sve sto gledam ili slusam je onlajn
ali mislim da je sve to povezano nekako

Instaliraš real player i skidaš sve videe koje želiš :))

meni je taj real player sjebao komp

Pišem uz vjetar, odakle ti to da se gasi Pirate bay? Daj neki link, jer ja mislim da se ne gasi, zakoni države (zaboravih koje) u kojoj je Pirate Bay su takvi da piraterija nije zabranjena, osim ako naravno nešto u zadnje vrijeme nije mijenjalo.

Са форума thepiratebay-а:

After the court case against the founders of The Pirate Bay was concluded today, the operators of the site quickly moved to change their domain name from .ORG to the Swedish .SE. A Pirate Bay insider informed TorrentFreak that this move was made to prevent the US authorities from seizing the domain, which is a serious risk now the court case has completed.

Earlier today Sweden’s Supreme Court announced its decision not to grant leave to appeal in the long-running Pirate Bay criminal trial.

This means that the prison sentences and fines against the defendants are now final. The Pirate Bay website itself, however, wasn’t part of the trial and will remain operational as normal. That is, unless the US Government chooses to intervene.

In 2010 it was reported that both The Pirate Bay and MegaUpload barely escaped a domain seizure. Although it wasn’t entirely clear at the time, one of the assumptions was that in the case of The Pirate Bay the pending trial against several people involved with the site acted as a roadblock.

Today this last barrier was removed. And with MegaUpload also out of the way, the largest torrent site on the Internet is now a prime target for a domain seizure.

The people running The Pirate Bay are aware of this risk and quickly redirected the site to a Swedish .se domain, outside the reach of US authorities. A Pirate Bay insider confirmed this morning that this was done “just in case ICE has been waiting for the court case to be over.”

Istina, oni su osuđeni, ali koliko mi je poznato sajt ne mogu ugasiti (to su već poodavno izdejstvovali) inače bi do sad bio već ugašen. Očigledno ima neko drugi ko će da vodi sajt.
Na netu se pojavio neki lik koji tvrdi da zna iz "pouzdanih" izvora da će se PB ugasiti, ako se ne varam, 24. feb. ali mislim da od toga nema ništa.

Eto, ne vidjeh to gore što Ignjacije napisa, al bejaše ja u pravu.
PAJRET BEJ SE NE GASI! Bar ako ova ACTA ne ovlada.

Opaaaa...Njemačka se predomišlja... Napokon i neka jača sila da možda odustane, pored Litvanije, Češke i tak tih manjih evropskih zemalja...
http://www.techdirt.com/articles/20120210/05215917729/big-news-germany-says-it-wont-sign-acta-update-yet.shtml

Ja ne znam, kod nas se ACTA pominje samo kao druga verzija SOPE, tj. kao da utiče samo na internet. Propaganda?

Ko su ovi paraši GM? Jesu oni Novozelanđani iz Megaaplouda?

A najjače su mu tablice na kolima: "HACKER", "MAFIA", "POLICE"...

Sto posto je imao običaj da sedne u MAFIA, a neki batler u POLICE i da se onda jure po imanju.

Ne utiče samo na internet već i na patente na lijekove, genetski modifikovano sjeme itd. Kod nas se maltene uopšte ne spominje ACTA. Tek danas u Glasu spomenuše kako su prije neki dan Anonimusi napali sajt FBI i Interpola i pomenuše proteste što su bili održavani za vikend u čini mi se preko 250 zemalja. Maltene svugdje osim u Bosni i Srbiji.

najvise me nerviraju ovakve situacije
SOPA,PIA su ispusile,ispusice i ovi,ali neposredno prave stetu
na jutjubu i jos nekim sajtovima,kao i svi ovi nasi sajtovi za onlajn filmove su se usrali i obrisali filmove jer su se plasili kaznee
trecina njih
taman su domaci sajtovi ubacivali brdo filmova,skoro svaki onako znacajniji i prc,usrali se i obrisali sve

Nisu domaći sajtovi obrisali filmove jer filmovi nikada nisu ni bili na serverima sajtova, već ih strimuju sa stranih, a ti strani su masovno krenuli da brišu sve nakon zatvaranja Megaupload-a. Npr. Filmovizija polako vraća filmove, ne znam odakle ih čupaju. Dosta sajtova tipa Fileserve ne dozvoljava da se skine išta veće od 500MB, osim ako nisi premijum juzer. Vjerovatno ljudi skupljaju pare za advokate :)

Ako znaš engleski imaš sajt www.tv-links.eu sa dosta linkova za filmove i serije. Potraži i videoweed i gorilavid, sve im radi, al ne znam možeš li tražiti direktno na sajtu ili moraš imati link. Ja kad gledam preko tv-links.eu uglavnom biram da ta dva sjta. Poprilično su brzi, s obzirom na trenutnu zagušenost.

Bojkot ACTA sporazuma - Ne dozvolimo cenzuru Interneta u Srbiji | TRG REPUBLIKE, BEOGRAD, 25. FEBRUAR 14:00-17:00

http://www.facebook.com/events/234759129951687/

Газда, како би то утицало на Вукајлију? Не разумем се баш у право, па ако ти није тешко, објасни ми...

Gazda da li ovim linkom pozivaš autore na masovne nerede?