Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Cilj je da jadikovanje i hvaljenje ne bude u aktivnim ZASAD USPEVA

2. syngrafeas je sve lepo objasnio što se tiče takmičenja, odabiranja i dvostrukih aršina pa ko stvarno hoće da vidi nešto dobro iz ove teme nek pročita njegove postove...

Napisao sam da je dizanje nekog kurca u nebesa normalna stvar jer se isti kurac izborio da bude kurac. Moram opet.

Druga stvar: Jasno se vidi da neki moderatori imaju svoje pulene i njih forsiraju. Isto ovi PVT predlozi odaberi me su mi toliko jadni da nemam reči! Predlažem da se opet uvede tema sa odabirom za naslovnu, a moderatori će jasno da procene šta je malverzacija a šta nije. Ko kaže da ovde nije zbog takmičenja taj laže.

3. Ne znam koja je poenta ovakvih tema, osim da neko moderatorima jebe mater i popije ban. Iščekujem taj trenutak kosmičke pravde.

E, baš to. Ne valja ni kad je lepa ni ružna atmosfera na sajtu. Jebiga.

4. Kostić se previše kurči, neko će mu polomiti pičku. Za ostale nemam nekih zamerki, jebe mi se šta rade, ali onog dečka treba premestiti na neku drugu funkciju. Nek čisti postere na primer.

Evo da citiram autora kojeg smatram svojim uzorom.
    Dušane i ovde se ljudi žale na rad moderatora, a neki moderatori se hvale svojom trenutnim statusom na ovom sajtu.

5. I to što kažeš elek nemož da bude tema bez jadikovanja kako god okreneš

6. Evo da citiram autora kojeg smatram svojim uzorom.

Neko njegovog mentalnog sklopa i psihičke inferiornosti nije kompetentan da govori o pomenutom moderatoru, a posebno ne o tome šta i gde će taj moderator da radi.

7. To što si se ti banovao uzastopnim postavljanjem jednog slova, pa ti sada smeta odban onih koji su se na isto banovali autobanom, samo greškom, to je tvoj problem.

Nemoj sada pokušavati da promeniš smer tvoga odgovora na pitanja na moje nezadovoljstvo ili tako nešto.

Primer: Ja tebi opsujem celu familiju pa kažem "SLUČAJNO SAM". Nisam dolazio na sajt 2 meseca i tako nešto uradim. Šta sa tim? Imaju pravila oko toga, nisam ih pročitao jer nisam bio na sajtu. Jesam li sad imun na pravila jer nisam bio često? Po toj filozofiji svaki novi član u početku ne mora da poštuje pravila jer je novi i nije bio dugo na sajtu.
    A priča oko mog slučajnog bana je u tome što sam imao tehničkih problema pa se opet nisam njario i pravio lud kako ne znam za to pravilo. Flood je flood! Šta je sad ovo, CRKVENO HRIŠĆANSTVO? Zgrešiš i posle odeš i izmoliš se i sve ti je oprošteno?

8. Много се одабира по бабу и стричевима, видим то је и Вучица написала...
    Ја ни са једним модом нисам много близак, тако да знам кад ми одаберу, бирају квалитет, лололололололо, шалим се... :Д

Што се мод тима конкретно тиче, све по'вале, доста бришу у задње време што је за похвалу, а и активни су подоста, готово да увек има неког. Ту су увек да помогну и одговоре, тако да, ако није проблем, што се тога тиче, похвалио бих Влатка, Бруса и Костића... Увек помогну! И Лул је коректна... Ма, сви сте добри, ал' ово су ми некако омиљени!

9. Dušane daj plebsu hleba i igara. Skreni mu misli sa svega.
    Kostiću za tebe je on Nikola Tesla ako ćemo pravo. Mislim završio je pomenutu školu.

10. Ја бих да пријавим баг, ниједна дефка ми није одабрана 6 месеци. Дај средите то, сморило ме...

А похвалио бих модераторе који се баве посерима, добри одлазе у одабране.

11. Ne moj sada pokušavati da promeniš smer moga pitanja na moje nezadovoljstvo ili tako nešto.

*Nemoj.

Ne pokušavam ja ništa da promenim, video sam koliko si ispizdeo tog jutra na četu.

Primer: Ja tebi opsujem celu familiju pa kažem "SLUČAJNO SAM". Nisam dolazio na sajt 2 meseca i tako nešto uradim. Šta sa tim? Imaju pravila oko toga, nisam ih pročitao jer nisam bio na sajtu.
    A priča oko mog slučajnog bana je u tome što sam imao tehničkih problema pa se opet nisam njario i pravio lud kako ne znam za to pravilo. Flood je flood! Šta je sad ovo, CRKVENO HRIŠĆANSTVO? Zgrešiš i posle odeš i izmoliš se i sve ti je oprošteno?

Ne piše džabe u banu "Moderator će PROVERITI i povećati ili smanjiti ban".

I uvek se tako i radi, ukoliko se neko slučajno banuje, ban se skida. Ukoliko je namerno fladovanje jednim slovom - to je čist spem, koji će rezultovati kaznom.

12. Ispravljeno!

Ispizdeo sam zato što me nerviraju dupli aršini u svim mogućim oblicima.
    TO "A" je uletelo time što je enter bio zalepljen iako ja nisam video pa sam pokušavao nešto da napišem što počinje na slovo A. Veruj-neveruj, zabole me...
    Šta sad? Hoću li dobiti neku odštetu zbog nedelju dana nepravednog bana?
    Da sam iscimao nekoga da moli za mene, da li bi tada dobio unban?

13. NIste svesni koliko modovi dnevno dobiju PVT-a sa raznim moljakanjima za odabrane. I to ne od anonimusa, već od autora u koje nikada ne biste posumnjali, i koji važe za neke "face" ovde....
    Pazite u koga se kunete.

14. Ја не могу да верујем каквим се ви тривијалностима бавите. Да ли је ко сујетан или није, ко јебе кога и сл.
    Ко ми је обрисао чмар?
    Стање на сајту је очајно. Форум је мртав, постере не гледам, воља за читањем дефиниција опада кад на целој страни не прочитам ништа што је вредно читања... Вукајлија полако постаје синоним за зиљавост и јефтин хумор, па ме је све више срамота да кажем да имам налог овде. Њуз се спрдао са вукајлијом, када се вукајлија спомене у медијима, то буде због постера који Ђоковића и остале спортисте величају или њихове противнике пљују. Дакле прва слика која се створи у глави просечног лика који вукајлију посети повремено или који је за њу чуо је ЈЕФТИН хумор, постери.
    КО ЈЕ ЗА ОВО КРИВ?
    Модератори. Само они и нико други. Каизен није крив јер он гледа да увећа профит, што је легитимно али можда не и морално, те бих га овде упоредио са Жељком Митровићем.
    Морам поћи од себе, пре свега и рећи да у овом тренутку никада не бих прихватио модераторску позицију. Зашто?
    Зато што не желим да будем послушник који уништава сајт који воли због нечијег профита, а мој једини интерес ту чак није ни новац, но нека виртуална муда као продужетак искомплексираности у стварном животу.
    Ако вам се свиђа правац који је каизен одредио овом сајту ви лепо господо модератори наставите да извршавате наређења и на дан победе Ђовака бирајте такве постере у одабране и чините или се саглашавајте са поступцима који се уподобљавају оваквима, али ако сте људи и заиста волите овај сајт ви дајте господину Каизену оставку.

15. Prvo bih upozorio, pa ako se ogluše, bar na jedan dan banovao ljude koje na četu satima trube i tjeraju sprdnju na račun nekog retardiranog dečka koga su silovali školski drugari.

16. Neše mojne se raspravljaš sa organima reda, oni su uvek u pravu. Kadija te tuži, kadija ti sudi.

17. NIste svesni koliko modovi dnevno dobiju PVT-a sa raznim moljakanjima za odabrane. I to ne od anonimusa, već od autora u koje nikada ne biste posumnjali, i koji važe za neke "face" ovde....
    Pazite u koga se kunete.

18. NIste svesni koliko modovi dnevno dobiju PVT-a sa raznim moljakanjima za odabrane. I to ne od anonimusa, već od autora u koje nikada ne biste posumnjali, i koji važe za neke "face" ovde....
    Pazite u koga se kunete.

Recte što kriete
    Divi ovog nemož da kritikuje ni modove bez đovaka
    ZAPEVAJMO
    http://www.youtube.com/watch?v=-DZo8L2oWoE&feature=related

19. Kadija te tuži, kadija ti sudi.

Ništa čudno... Ova tema je zaslužila izreku koju neću da nastavim - "Ko o čemu...

20. Пошто су модератори написали ово за одабране да им стижу захтеви, а и јасно се кроз коментаре види да неки "виђенији" чланови "среде" некој дефки насловну, још једном бих предложио модераторима да отворе тему за предлог дефиниција, а да ове ПВТ поруке ингноришу...

Ако се играмо, дај да се играмо по истим правилима!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.