Happy hour: Kritikujte moderatore

1. I to ne od anonimusa, već od autora u koje nikada ne biste posumnjali, i koji važe za neke "face" ovde

Nemoj da pričaš?
    Ja da sam na vašem mestu sad bih rekla ko je to. :D

2. Ја да сам модератор, тим људима који ми пошаљу ПВТ са молбом да им одаберем дефиницију бих одабрао не једну, него десет истовремено. Целу страну да имају. И то предлажем модераторима да раде.

3. Бенисијо
    Ја да сам модератор, тим људима који ми пошаљу ПВТ са молбом да им одаберем дефиницију бих одабрао не једну, него десет истовремено. Целу страну да имају. И то предлажем модераторима да раде.

Бенисијо побеђује и кад не дефинише и коментарише!

Оћемо списак људи који на ПВТ траже одабир својих дефки! Па на стуб срама! ЛОЛОЛО

4. Na glogov kolac i to neomašćen.

5. Spisak ljudi koji kukaju na PVT = sramota od 3 dana
    Gledati "fanove" dotičnih, kako ih veličaju = neprocenjivo.

6. Оћемо списак људи који на ПВТ траже одабир својих дефки! Па на стуб срама!

To lutko! Da se zavede red na ovom sajtu više! Dosta je bilo ugnjetavanja! :D

7. Оћемо списак људи који на ПВТ траже одабир својих дефки!

Odma! To mi je ravno samolajkovanju sa duplog naloga ili dogovoru za lajk s drugim autorom preko fejsa.

8. Ne ne ne otvorite pvt-ove ko moli za odabrane
    Evo ja ću reći šta sam molio moderatore
    Luli - smaro je u vezi konjkursa i nisam siguran dal sam nju il nekog drugog cimo kad mi je cara sa duplog slao da mu skinu hejt
    Uroš - njega sam smarao kad sam uzo kaizenov nik na kanteru ono u početku.bilo mi dosadno,uglavnom nije mi izašo u susret i banovo smareta na jedan dan jer ubiva kaizena lolo
    Peki-njega sam molio da skine neke glasove koe sam slučajno udelio sa duplog posle čega sam promenio boju na ovom nalogu da mi se ne bi to više dešavalo.

9. Ma treba uvesti i kaznene bodove za modove. Pa kad se nakupi da i oni dobiju smenu. Kad se nakupi određen broj PROVERENIH i OPRAVDANIH prijava da dobiju bodove u zavisnosti od težine prestupa.

10. Ja molim javno preko komentara pošto znam da neće izađi u odabranima.

11. Ако вам се свиђа правац који је каизен одредио овом сајту ви лепо господо модератори наставите да извршавате наређења и на дан победе Ђовака бирајте такве постере у одабране и чините или се саглашавајте са поступцима који се уподобљавају оваквима, али ако сте људи и заиста волите овај сајт ви дајте господину Каизену оставку.

Sve realno.

Spisak ljudi koji kukaju na PVT = sramota od 3 dana
    Gledati "fanove" dotičnih, kako ih veličaju = neprocenjivo.

Korle, prestani da prozivas Straju!

12. Kad se nakupi određen broj PROVERENIH i OPRAVDANIH prijava da dobiju bodove u zavisnosti od težine prestupa.

Ja bih se povukao u neki ćošak da glođem kablove od kompa, da sam na tvom mestu.

13. NIste svesni koliko modovi dnevno dobiju PVT-a sa raznim moljakanjima za odabrane.

ololo ovo može? Šalim se.. lepo udeliti ban od par dana takvoj gospodi..

14. To Nešo, unutrašnja kontrola i suspenzija. Pa ti onda banuj kad ti se ćefne.

15. Ja bih se povukao u neki ćošak da glođem kablove od kompa, da sam na tvom mestu.

Aaa prpa? Još jedna lična greška i na klupu!

16. NIste svesni koliko modovi dnevno dobiju PVT-a sa raznim moljakanjima za odabrane.

Voleo bih i ja da se objavi taj spisak, i da se onda javno poserem na sve njih koliko god da ih ima. E!

P.S. Jericho, daj obiđi me, ili se samo plašiš da ti neko od ortaka nije na spisku pa da svalimo krivicu na Straju, on je dežuran za te stvari?

17. Ja bih se povukao u neki ćošak da glođem kablove od kompa, da sam na tvom mestu.

To što ti praktikuješ takve stvari, ne mora da znači da je to običaj koji i drugi praktikuju.

18. U čemu je sad problem da objavite taj spisak? Nemate muda ili su u pitanju autori koji su ranije bili modovi, a vi koji to tad niste bili, od njih tražili da vas odaberu?
    Objavite spisak, čisto da se podloži malo atmosfera na sajtu. Veselo!

19. KOSTIĆ GLODJAČ. hahhaha

Čekaj dok iskucaju, jebi ga, dug je spisak. :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.