Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Ova tema je nači iskidala. Treba poći od prvog posta i čitati sve stranice, i samo videti kako se trol i besmišlje svakog posta produbljuje i jedva vidno preliva iz oblika u oblik.
    Kako volim što sam zimi totalni nolajfer pa imam vremena da pročitam sve od početka. I to dva puta. Tema kida. Msm alo bre ljudi kakvi kazneni bodovi kake pičke materine, dal ste bre vi normalni.

2. A jeste urnebesno kad si dokon kao ja sada, pa pročitaš sve od prve do poslednje strane. Onako, baš dobiješ široku sliku!

3. Бенисијо, скидам капу за ону идеју, нек' се виду лопови!

4. Evo! Jedva sam ga sastavio...

http://vukajlija.com/recnik/autori

Hahahahaahahahhahahahaha

5. Neka mi neko kaže da nije istina da tipovi šalju modovima te poruke da im odaberu defkice.

6. Kurde svaka ti dala. Sad polako banovati od ovog prvog ka poslednjem.

7. natnat
    A jeste urnebesno kad si dokon kao ja sada, pa pročitaš sve od prve do poslednje strane. Onako, baš dobiješ široku sliku!

Pa to ti kažem, kacam pročito i dobijo celu sliku nači izneverovao sam!

8. до курца, на овом списку који мољакају за одабране сам ја прва

9. mylyce, ne boj se, tebe će da linčuje plebs i bez toga, ha ha

10. Па шта има лоше у томе да се путем ПВТ-а замоли модератор да вам одабере дефиницију. Добро, ако немаш ниједну квалитетну, онда то иде мало теже, мораш то да компензујеш креативношћу у поруци. И немојте да шаљете поруке типа каће ми одабереш дефиницију. Смислиш нешто оригинално. Ево на пример мени две одабрали на тај начин, а имам гаранцију да ћу и трећу да добијем за максимум пет дана. Борите се, јебига.

11. mylyca
    до курца, на овом списку који мољакају за одабране сам ја прва

Žao nam je, vi ste najslabija karika. :)

12. лош тенор
    Neka mi neko kaže da nije istina da tipovi šalju modovima te poruke da im odaberu defkice.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/207/234/you-must-be-new-here-willy-wonka.jpg?1322247093

13. A jeste urnebesno kad si dokon kao ja sada, pa pročitaš sve od prve do poslednje strane. Onako, baš dobiješ široku sliku!

lako je vama kod države, meni guza samo tako radi čitajući ove gluposti i nadajući se da gazda ne naiđe... a zanima me oće biti spiska...

14. Pročitaću celu temu uskoro.vredi.mojne brišete samo postove.

15. e i ja iščitah sve.i dajte taj spisak,da vidimo ko se brukao,da se smejem uz gricke.pa,da l' je moguće da će neko i na sajtu zabavnog karaktera,ma kol'ko to izlizano zvučalo više da moli preko pvt-a za odabranu?šta li onda rade u ril lajfu za veće stvari i dokle ovo ide,bolje da se ni ne pitam.

16. šta li onda rade u ril lajfu za veće stvari i dokle ovo ide,bolje da se ni ne pitam.

Pa ližu rčeve, samo ne ove virtuelne, nego one prave, biološke.
    -
    Ja tačno znam šta sam kome tražio, ali nikada nisam tražio da mi se odabere defka, a molio sam da mi brišu defke koje su sranje, isto tako i za postere.

17. Ja ne molim za vezu kako bih položio ispit, ali molim za odabranu.

18. Srno, oko toga da je ovo sajt zabavnog karaktera, u šta ja duboko verujem...

Postoje ljudi kojima je zabavno da drugima nije zabavno.
    Meni je to fenomen, ali verovatno da u medicini postoji objašnjenje za takvo ponašanje...

19. Треба сви да се загрлимо и да заједно певамо јер рат и поделе ником ништа нису добро донеле. Мени се сви модератори свиђају, посебно модераторке, Милица скоро па највише. Станите мирно!
    http://www.youtube.com/watch?v=qn_Y06FR3h4

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.