U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Objavite spisak!
Sto se tice teme - pohvale za Dzimija. Frenki da se umoduje opet. Za ostale nemam pojma, nesam dolazio u kontakt s njima. Mada mi deluje da Milica prebrzo stavlja nesto na naslovnu, sto nije uvek lose, ali moze biti.
I kad sam vec ovde, recite mi ko mi je odabrao ovu drugu defku? ''Vi svi pripadnici...'', jeste da je oftopik, ali zanima me bas. :D
Moderatori, znate kako bi bilo fino da bacite PRINTSKRIN tih LJIGA koi su molili za OBRANE preko PEVETA
Srno, oko toga da je ovo sajt zabavnog karaktera, u šta ja duboko verujem...
Postoje ljudi kojima je zabavno da drugima nije zabavno.
Meni je to fenomen, ali verovatno da u medicini postoji objašnjenje za takvo ponašanje...
ma,oko tog naziva se polu-sprdah,tipa gledate zabavni program.
ne znam,nemoguće mi da neko toliko ozbiljno i kompetitivno shvati sve ovo i da moljaka na pvt za odabranu.šta,bolje ćeš jebati u ril lajfu ako te odaberu,pump it i te priče?
ovo već da postoje ljudi kojima je zabavno da drugima nije zabavno njih ima svuda,oni mu dodju k'o virtuelni komarci.fenomen jest',doktori gde ste decxaci?
Korupcija koliko vidim, nije stran pojam nigde u ovoj državi.
JAO a bilo bi do jaja ako bi postojali i oni koji PLAĆAJU naslovnu
Priznaj strajo lolo
Јебем ти претходну страну. http://vukajlija.com/forum/teme/39199-happy-hour-kritikujte-moderatore?strana=16#post_1823426
Слажем се са свима вама, посебно са Срном. Одох на посао па кад се вратим да ова тема буде на 50 страни.
Ма какви спискови, нек иде њима на душу...
Хвала медиокритетима што чине да се осећам супериорно.
:pregledo PEVETE:
Hoćemo govna na videlololo
Objavite spisak, čisto da se podloži malo atmosfera na sajtu. Veselo!
Dobro, neki se već sami javiše, aj sad vi...
JAO a bilo bi do jaja ako bi postojali i oni koji PLAĆAJU naslovnu
Ценим да је допуна од 500 динара скроз лепа цена... Или у натури неки блајвић, тако нешто! Дај бре модови објавите те цене да сви знамо, скочиће потражња а скочиће и цене!
ЛОЛОЛОЛО
SPISAK ODMA SADA!
budite fer i korektni, iskorenimo korupciju ko što bi Nikolić kad bi došo na vlas!
Ja sam primjetio da Che vua rijetko kad ima na sajtu, uleti jednom pa ga nema po 5-6 dana, Kostica ne gotivim od kad je prizno da daje MOGSHI(bolji od svih) minuse to se dogodilo prije nego je posto mod, prizno je to da na onoj temi o MOGSHI(bolji od svih).
I juce sam ja definiso neki sleng pa mi se obrisa samo me interesuje jel postoji takva definicija vec ili je nekvalitetna
Hahahahahah stvarno jebeš mesec dana ktitora kad dodaš još 300 dinara mož imati odabranu lololo
Dajte spisak na videlo!
замолила бих ове успаничене који су ми слали пвт где ме моле за одабране да престану да бришу те пвтове. чисто да се не муче, имам све принтскриновано свакако...
mylyce, ne boj se, tebe će da linčuje plebs i bez toga, ha ha
видим, а кад им даш конкретан пример да није тако како су они испројектовали причу, опет ће рећи: ма знам, нисам ни ја видо ништа конкретно посебно, нити сам се лично качио с њом, али опет, милица је то! лололо
што се тиче ових душебрижника око вређања моје маленкости, могу вам само рећи: ДА, јесам пристрасна кад МЕНЕ неко вређа и омаловажава, јер сам то у питању ЈА, наравно. јок, зваћу ћалета да ме брани овде.
доста њих овде зна колико далеко могу ићи у спрдању на мој рачун, као што и ја знам кад то неко ради из зајебанције, а кад из омаловажавања.
ако не банујем особу, онда је морам напушити, а не стоји да модератор напушава чланове, онда бисте се хватали за то.
на пример, костића нисам могла да банујем, али питајте га како сам га напушила на мод форуму што се спрдао са мном да сам миџет. једноставно, нисмо добри толико да се спрда са мном на тај начин и крај.
увек ће особе које покушавају да ме омаловаже добити или бан или напуш, а пошто ме заболе да се напушавам са хистеричном марвом која то све пише у афекту и да се објашњавам с њима док ме терају у курац, боље да их ишчилирам.
и вероватно ће добити дужи бан него што бих им дала да вређају неког другог, пошто сам пристрасна око себе, логично, нећу сигурно тражити од другог мода да ме брани и пријављивати ауторе, свашта. помирите се с тим, немојте ме вређати и све кул.
It has begun!
Bez panike molim
50% vukajlije,malopre
MEĆI PRINTSKRIN!
OĆEMO KRV I SRAMOTU!
@industrial
Nisam toliko novi, jbg već sam se odomaćio pošteno. :) Ja ću nastaviti da živim sa mišljenjem da to likovi ne rade, jer ne shvatam poentu toga. Pa nek' se samo postave u situaciju kako bi oni odreagovali da im neko pošalje poruku takvog tipa? Smijeh do suza, šta drugo.
Zamreće tema ljudi, pišite.