Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Ја чекам да Мулуца да смислен одговор.

2. Mislim da svi treba da se zapalimo u znak protesta...

3. Nije bitno koja je tema! NE TROLUJ!

Kako nije bitno?Pa nije ovo čet već forum a na forumu vidiš postoji tema i poželjno je da se učesnici pridržavaju iste.Tako je recimo post o globalnom zagrevanju čist spem kad se piše na temi "JEBANJE"

4. хуго, ја усвојила само да треба још дуже да их банујем кад ме вређају, пошто очигледно и даље не схватају да нема толерисања тога :)

само ја имам право да износим приватне информације о себи.
    ово што су они радили не само да је изношење приватних информација, него и злоупотребљавање истих да би ме вређали.

па реме, ја те људе нисам извређала, забога, причала сам хипотетички. :)

гамби, немој ми ти препричавати шта је било с пуфницом и френкијем на тој теми, ено ти лепо постови па их копирај овде, чему препричавање?
    френки и није требао бити банован, није он крив што се пуфница примила на трол, али сам хтела да испаднем фер и добар модератор ко што сам увек и била :)

5. Стани, ја сад могу да тебе напљујем хипотетички, и то не важи? Горе је од педерског смајлија. А више пута се показало кроз расправе да то и мислиш о њима. Напљувала си их.

само ја имам право да износим приватне информације о себи.
    ово што су они радили не само да је изношење приватних информација, него и злоупотребљавање истих да би ме вређали.

Јадна ти. Користили су информације које су у том тренутку биле јавне. Капираш? И немој да глумиш жртву. Не знаш то да радиш.

6. ajde dobro u redu je dušane! Kontam da pokušavaš da troluješ ali se vrati temi i da se pridržavaš iste. Ako već nemaš ništa pametno da napišeš onda nemoj ni pisati

7. samo meni ne odgovori... jebi ga, tako to ide... kad ti vrijeđaš onda ništa...

8. Tema za izduvavanje urodila plodom, frustracije se izbacuju i pravi se mesto za nove, odnosno stare ololo. Valjalo bi da modovi bar jednom u 2 meseca ponove ovako nešto, što mislim da je optimalni period do sledećeg praska. Mislim, bar onima kojima je potrebno to i koji se još uvek cimaju za neke poene i što boljeg ranga ili napredovanja na lestvici. cvrc milojka. Pojebite nešto, ili ga tantrički izdrkajte.

9. реме, прочитај мало о сарказму, користиће ти у животу...

10. И опет питам. Смем ли ја да кажем:

Милица је хипотетички миџит и много ми иде на курац јер се понаша као најгори комплексаш.

То си ти урадила малопре.

11. Kakav je to kriterijum za banovanje, majke ti?
    Kad ti neko kaže da si midžet, ili pomene tvoje selo, odmah ban, a kad meni neko kaže kako bi me vezao, jebao i ko zna šta sve radio, za to ne ide ban?
    I nemoj mi pričati o tome da l' se taj neko sprdao ili ne, bitno je to da uopšte niste objektivni kad se radi o banovanju.

12. Ова Милица морала све да зајебе! Таман се народ примио на митинг... И сви су хтели списак! Убила си нам жељу Милице! ОЋЕМО СПИСАК!

А то колко је ко висок и одакле је, то мож и на ПВТ!

ПОДРЖИТЕ МЕ остали! :Д

13. а да, ћамиле, мислим да сам ти се тад још извинила, мада се не сећам ни шта сам те и да ли сам те вређала, али свеједно - извињавам ти се сад, пошто не могу бити санксионисана, јелте. јел ти срце на месту сад? :)

14. Doppia_Leonessa
    Kakav je to kriterijum za banovanje, majke ti?
    Kad ti neko kaže da si midžet, ili pomene tvoje selo, odmah ban, a kad meni neko kaže kako bi me vezao, jebao i ko zna šta sve radio, za to ne ide ban?
    I nemoj mi pričati o tome da l' se taj neko sprdao ili ne, bitno je to da uopšte niste objektivni kad se radi o banovanju.

ili kad ti kazu da jebes koze....

15. Фала ти на важним животним лекцијама, не требају ми. Онакав одговор сам очекивао.
    И које су последице свега тога? Хоћеш ли се самобановати?

16. ololo jeste... nisi tad, sad jesi i to je fino... eto ja sam izganjao šta sam imao, aj pozz :)

17. Lakše malo sa tom borbom između modova i vonabi modova. Dajte nama, običnom narodu, da vam se najebemo moderatorskog roditelja. Što se mene tiče, nema više kontraverznih moderatora, ovo sve usiljeno. Modovi, dosadni ste.
    Čak je i Džimi prestao da otvara trolovske teme.
    http://www.youtube.com/watch?v=9VEGDovjHkM

18. ЗАВРШАВА СЕ НА ИЗВИЊЕЊУ?!

19. Prestanite da zajebavate Milicu za visinu kad se zna:
    http://www.youtube.com/watch?v=vWrJMNuXqgo

20. Buksnomanijace, ne slazem se. Lecenje frustracija na ovakvoj temi je fejk. Jer jebes temu na kojoj ce cak i najveci dupelizac da dodje da sukne nesto jer kapira da nece dobiti palamaru u rcma u vidu banane. Na kraju krajeva, ja sam uvek vise za jebuckanje na fino, jer ti riba postane dosadna kada joj gurnes ceo :)

Kritika na Milicin racun - rasiri guzove, nemam vazduha.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.