Happy hour: Kritikujte moderatore

1. ali i dalje nema kulena

2. Стићко се не претвара да је нешто што није.

A što onda glumi blek hola ?

3. dušane ne troluj. Providan si. Ako već nemaš ništa pametno da napišeš ne razvodnjavaj temu

4. Душане, познајем и једно и друго и о Стићку сам стекао много бољи утисак него о Милици, а и зашто бисмо јахали Стићка кад човек црнчи овде? Најактивнији је мод.

5. Досадни сте са описивањем модератора...

ОЋЕМО СПИСАК!

6. Joj kako se setim kako sam napušavao facu za one kifle koe mi i dan danas idu na vršnjaka samo kad vidim kiflu bile gde i bilo kakvu..
    Faco bre jebala te kifla, šta sada da jedem na odmoru? Ne mogu kiflu da smislim zbog tebe.

7. Мене само занима дал су модератори усвојили нешто од жалби, или су све бесмислене па тако и сама тема?

8. SMarko, jesi ti za Momira?

9. Ово је само прилика да их напљујемо, а да прођемо некажњено.

10. dušane ne troluj. Providan si. Ako već nemaš ništa pametno da napišeš ne razvodnjavaj temu

Ne vidim kako ja to razvodnjavam temu kada ste odavno ošli u teški oftopic kolko se ja sećam tema je "kritikuj moderatora" ne "daj neki dojajan predlog za poboljšanje sajta"

11. Jašite bagru, nisu za bolje.

12. A što onda glumi blek hola ?

Воли мало Костић друге терати да иду грлити секвоје. :)

13. Досадни сте са описивањем модератора...

ОЋЕМО СПИСАК!

Dejs tebi svaka na mjestu. Istom mjestu. :)

14. Do 17. strane beše zanimljivo, sad ošlo u debeli off i spem. lok može slobodno.

15. Забранити Паскачићу да ставља дефиниције на насловну.

16. Затрпаше ми људи питање у року од 2 мин јеботе.

17. sace dodje Lula da zakljuca ovo jer je'te govna mnogo...

18. Сморили сте ко Лиза Анн!

19. Nije bitno koja je tema! NE TROLUJ!

20. Milice, ne smaraj sa Tviterom! Koga boli uvo šta tamo pišeš? Sjebeš nam čet uvek. Nisi toliko zabavna kao što misliš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.