Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Нити ћу да ти сугеришем на колико да банујеш Фејса. Ту сам само да критикујем, као што је и наслов теме.

пичко пристрасна! РЕЦИ БРЕ! Ал реци и за славка обавезно

2. industrijale, siguran sam da jesi, kad si se vratio dve strane po taj moj post :)

3. дакле, колики бан иде славку, а колики бан фејзу?

To je teško pitanje, ali moj matori je kad sam bio mali uvek lemao jednako, nije bitno ko je kriv. Sistem odlično radi.

4. Нити ћу да ти сугеришем на колико да банујеш Фејса.

чекај, до малопре си ми сугерисао на колико сам требала да банујем френкија што је вређао пуфницу, а сад нећеш да сугеришеш на колико треба да банујем фејза што вређа ту исту пуфницу.
    мало си контрадикторан и лицемеран. па иста је пуфница у питању, мајку му!

ајде ако ће ти бити лакше, рачунај као да сам га ја бановала на НУЛА дана због тога, па ти сад сугериши слободно на колико сам ТРЕБАЛА да га банујем.

5. ovom prilikom bi izkritikovao vlajka što neće da se javi da idemo na neki pivdžan, po mogućstvu kod mrkelu, kad prodje rok. ali neče zaper da se zamera.

6. Fejsu 3
    Slavku 10 zbog privatnosti
    El bi bijo dobar mod

7. пичко пристрасна! РЕЦИ БРЕ! Ал реци и за славка обавезно

Није то мој посао Фејзе.

8. Његов спем је у 99% случајева врло креативан, и човек може да му се насмеје.

Прво ме ставио у 20%, па у 1%! Реме удај се за мене, постани мод, и објави СПИСАК!

9. Лоше је и то што нема ћомана модератора.

Kako nema, pola modova su ćomani.

10. ovom prilikom bi izkritikovao vlajka što neće da se javi da idemo na neki pivdžan, po mogućstvu kod mrkelu, kad prodje rok. ali neče zaper da se zamera.

Ete...seljaci piju samo na pijac...i to donji, pošto im je onaj gornji mLogo urban. ;-))

11. добро, пошто ме је милица бановала на 0 дана а овај горе рече да треба ја и славко једнако може ли њему бар опомена д асе упути?

12. чекај, до малопре си ми сугерисао на колико сам требала да банујем френкија што је вређао пуфницу, а сад нећеш да сугеришеш на колико треба да банујем фејза што вређа ту исту пуфницу.
    мало си контрадикторан и лицемеран. па иста је пуфница у питању, мајку му!

Нисам нигде рекао на колико требаш да банујеш Френкија, не извлачи из контекста. Само сам рекао да нису уједначени банови.

13. Ete...seljaci piju samo na pijac...i to donji, pošto im je onaj gornji mLogo urban. ;-))

možemo da se zapijemo i u aleksandriju, ali to je rezervisano za kamiondžije . ako je do gornji pijac :)

14. ili u ČALABRČAK! isto kod gornji pijac :)

15. ovom prilikom bi izkritikovao vlajka što neće da se javi da idemo na neki pivdžan, po mogućstvu kod mrkelu, kad prodje rok. ali neče zaper da se zamera.

Pa ti kad si se ponišlijačio...eto, kapiram da ću do desetog da dođem u Niš, pa obećavam javno da ću te vikam, a kad ti prođe taj rok i dođeš vamo, vikaj ti...Mrkela je objasnio i zatvorio temu. Jel znate vi da se tamo subotom preokrene dvesta kil amesa za besposličare?

Reme, stoji da je Dotter zanimljiv i jedan od meni simpatičnijih likova na sajtu, ali ja to nejgovo spemovanje (bilo čije) smtaram bespotrebnim...

16. ODBANUJTE DŽANKIJA I ZEZATORA!!! ONI SU MOJI PRIJATELJI.
    EDIT: I FEJDA.

17. Гроф Влатко Паскачић
    industrijale, siguran sam da jesi, kad si se vratio dve strane po taj moj post :)

Ma nisam se VRATIO nego dok sam ručao vi ste naređali 5 stranica pa kad sam nastavio da čitam odakle sam stao ovo tvoje sam samo kopirao i čekao da dođem do stranice gde je ovo mesto za komentar da zalepim :)
    ---
    A reme bre, pa spem je reč koja sama po sebi znači nešto što smara, nešto što je suvišno, nepotrebno i nepoželjno, mislim ako moj ingliš ičemu valja. Tako da, nemo da shvatiš lično, ali glupo je reći da je bilo čiji (pogotovo en smorterov) spem kreativan, a pogotovo da te je nasmejao.

18. MRKELA ZATVARA TEME!

MRKELA...JUR ARGJUMENT IZ INVALID.

19. сморијо сам се страшно. не могу више

БАНУЈТЕ СЛАВКА!

20. E stvarno odbanujte Fejda. ionako svi znamo da ceo dan visi na četu sa onog duplog naloga i niko ga ne dira. Nek bude bar original Fejd.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.