Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Fejse, aj na kau, idu remac i stefi.

2. Banujte Mrkelu i Čalabrčak!

3. Banujte Mrkelu i Čalabrčak!

bolje nek banuju dukat...cene oganj.

a kuburu su već banovali...SAS BONBU.

4. Banujte kurda jer je pripadnik separatističke terorističke nacionalne manjine, kao i svi Kurdi.

5. Стани, Фејс је у НС?

Dobro jutro, fejs se prebacio na novosadski PMF.

6. Зар неће опет да уписује ПМФ у БГ-у на лето? И која је сврха бана онда кад ће да блеји са нечијег налога. :)

7. Ne znam, pitaj njega. Otkuda ja to znam?

8. Fejs: "Prva godina faksa, najlepših pet godina mog života!" :)

9. Fejs na pmf-u?
    Fejse koi si smer

10. Fejs: "Prva godina faks, najlepših pet godina mog života!" :)

Буквално. :)

11. Iako sam relativno nov član i nepoznat (nema me po forumu da pisem ali veci u tema čitam pa sam upućen) zeleo bih da kazem i ja poneku reč. Modovi su uglavnom ok i izlaze u sustret kada ih pitas nesto ili trazis, tako da nemam vecih zamerki. Čak su mi i oprostili jedan ban zbog nekog reklamiranja, kad jos nisam bio toliko upucen. Moja jedina zamerka je sto npr meni obrisu neku definiciju a da je neko drugi napisao ne bi je obrisali. Konkretno mislim na definiciju o Fridrihu. Obrazlozenje je bilo da se interne obicno brisu i ok, prihvatio sam to ali posle par dana u odabrane udje interna o moderisanju Stefana kostica sto je opet ok ali nije ok da se moja brise a bila je u plusu oko 50ak poena samo zato jer nekima fridrih ide na zivce. Da je napisao neko drugi ne bi bila obrisana. Plus sto nije nikog vredjala i krsila pravila.

12. Крикетујте модераторе

Shvatite da menjanje naslova tema NIJE duhovito!

13. Kad je već peki spomeno ovo konstantno menjanje naziva tema je za transfer blama

14. Slažem se....

Jel može sad lock, posle ovolikog spema sa svih strana? :-)

15. ево Дуб вас истролово ко коње за овај мој ПМФ у НС лолол

16. Ma jes', istrolovo :)

17. БИЋЕ КРВИ ДО КОЛЕНААААААААААААААААААААААААААААА

18. Која журка, јбт.

19. Фејз остао небанован, пуфница извреџана, реме толико о твојој објективности и витештву, ццц

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.