Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Тек сад дођох кући, па да одговорим човјеку
Јесам, бате, и дан-данас сам његов симпатизер :)
Зашто увек јебено Разноразно питање мора да испашта кад ви закључате неку тему?
Ponovo radi bioskop.
Ај да ископирам са Разноразних овде. Реприза!
Букснетино, то је питање за разноразно питање :))
У курац, радо бих се ја овде сад расправљао са вама, али идем да пијем сад. Настављам сутра, мамуран. Љуби Згамбег!
Pa kaki ste to ljudi kad podržavate čovjeka koji ugožava bezbjednost građana vozeći pod uticajem alkohola?
Какви сте слепци ви који сте тражили преко поруке да вам одаберу дефку. Треба јавно да се тражи као YeahBatch што је урадио.
И дајте тај списак!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otključana tema? Divno.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnmvmtBDbM1qm00hqo1_500.gif
Ja nemam spisak, odabiram samo kad me autor pozove javno da pročitam njegov opus pa tamo nađem štagod da vredi... nemojte sad ovo da shvatite kao poziv na spemovanje mojih definicija jer se nekima desilo da im "proredim" defke nakon čitanja (Damoklov mač).
E, da, to nekad bude kontraproduktivno. Sećam se Matriksa kad je pitao surovog kakve su mu defke u nadi da će mu nešto odabrati, a ovaj je pola pobrisao. :D
Деси се људима вазда.
Он је завршио са политиком давно, тако да нема што причат' о томе
Taj rad otprilike - samo što je mene Matriks zamolio kao prijatelja da mu više nikad ne odaberem defku, poštujem njegovu želju jer je unikatna.
Izvinite sto pisem osisanom latinicom, javljam se sa posla. Moram da dodam da smatram da su definicije precenjene i da su ti autori koji traze od moderatora da im se odaberu defke ludi na neki svoj nacin i da ih treba razotkriti. Svaka cast tebi Bruce ali Milica je i dalje #1 i ovi sto je mrze mogu da je mrze samo jer su ljubomorni i mali ljudi dusom i srcem.
Разуме се. Ви што тражите дефиниције да вам се одаберу, имајте у виду да ћу да прелистам неколико пре него што нађем неку за одабир, што значи да ћу можда да нађем и неки ђубар за брисање.
I ja sam javno pa ništa, m'ršte! lolo
Ajax, pogrešna tema. :) http://vukajlija.com/forum/teme/30622-uvuci-se-moderatoru
I OVU TEMU STE MI PREIMENOVALI -.-
Nemoj samo nekom da pada na um moje da proređuje, ako ima izrazito loš skor a ostavio sam je znači da je ostavljena iz sentimentalnih razloga.
Е јбт Џими, аси одабрао... Јавно те критикујем! лололо
I OVU TEMU STE MI PREIMENOVALI -.-
Ајмо, ко напише најбољи увлач на теми, добије две дефке на насловној.