![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Дозвољено је али без претјеривања, немојте сад да тражите рупе у посту са обавјештењем, управо због тога има толико правила јер се многи од вас позивају на те рупице и то непрецизирање нечега.
ŠTO SE KURČIŠ SMARKO? KO TI JE ŠTA LOŠE REKO?
AKO OTKLJUČAŠ FOTOGRAFIJE, SAMOBANOVAĆEŠ SE JER SI KRLJAO I PO DVAJES POSTOVA ZAREDOM.
Брате све си ми рекао са овим "Многи од вас"!
Едит: није рупица и непрецизирање, него јасно стоји у обавештењу "на чету може".
TAKO JE PRAVNIČE, RECI MU!
Дубе, ти си у праву, ниђе не гријешиш, и то је то :)
Smarko, već sam jednom banovan zbog tebe, nemoj da mi ideš uz onu stvar.
Рекао си ми да сам педерчина, мало ли је?
Misliš da sam omašio? I nije bio augmentativ.
У праву си, није био аугментатив, назвао си ме педером само.
Вјероватно си омашио чим си добио бан.
До прије пар минута ми је било жао што си га добио.
Mylyca - Prosipa mi ovde neku "pacifista sam" foru, "protiv sam bana" i ostale kul spike a čim neko pored njenog imena stavi neku glupost dobije velik' ban. Dotter i Lemaja su primeri kojih se trenutno sećam (žestoko veliki banovi). A i opet, bila je kulja kad je srala po svemu iako je i tad smarala.
Smara me zaključavanje svake teme u kojoj ne mirišemo bulju jedni drugima. Zašto se trudite da održite "lepu" atmosferu, na veštački način? Kontraproduktivno je.
Kurd, ponaša se kao dete vrlo često. A i dosta je veliki manipulator. Podbode na kvarno, pa kad mu neko odgovori on se šatro vređa. I banuje ga. Burzum, Dotter primeri. Smara ljudi. Zašto ste toliko sujetni?
Pravilo je potpuno tupavo i nejasno napisano:
Opšteprihvaćen naziv za galamu u svetu rasprava na forumima i četovima i zbog čije upotrebe se banuju korisnici jer svaki post duži od 2 reda izgleda mnogo manje čitljivo.
Ovde kaže da ne sme caps na četu i forumu.
Već na kraju posta piše da može caps na četu, dakle, škk?
Ja napišem iz zajebancije nešto nekad capsom na četu, je li odmah ban ide ili ako to ponavljaš?
Da ne zaboravim, kritikujem moderatore koji imaju svoje pulene. A pod tim mislim na one koji zarade trajni, a neki mod ih vrati na sajt. Ne znam šta bi moglo da opiše ovaj bezobrazluk. "Eeee, on je tako jebeno kul, nije zaslužio trajni, pa šta ako se svima najebao majke na sajtu, sad ću da ga odbanujem". Pritom mislim na one koji su zaista zaslužili trajni, ne neki koji su zbog gluposti banovani trajno (a bilo je i takvih slučajeva). Jednostavno, mod koji to radi nema trunku srama i to je potpuna nepravda prema drugim autorima, naročito vređanim autorima. A primetio sam da i drugim moderatorima ovo neopisivo ide na nerve.
Nekako i razumem što niko ne pominje Čea, čovek daleko, ali samo dva posta za mene i to u smislu "jebiga, i brus je tu, ali nema veze". Jebem ti temu na kojoj me ni Murinjo nije ispljuvao. Saću da odbanujem Caru, on me je barem ljudski mrzeo.
A jebiga, ne eksponiraš se dovoljno, a i nisi pravio očigledne greške, nit' si se bezobrazno i nerezonski ophodio prema članovima. :)
Što se tiče kapsa na četu, kako nešto normalno da pročitaš ili napišeš pored:
SEĆAŠ LI SE SANJAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LOLOLOLOLO KOJE KOBJAŠNJAVANJE!
TI JEBEŠ KURCEM U PIČKU!!2212421342354235
LOLOLO PANDANSKO KOBJAŠNJAVANJE!
PUT PUTUJE MOJ JARAAAAAAAAAAAAAN
SINANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pre banovanja sam sve po nekoliko puta upozorio, neke čak i lepo zamolio da prestanu. Imate jebanje, pa radite tamo šta hoćete, apsolutno me ne zanima. Ali na ostatku sajta će se znati neki red.
Što se mene tiče, sve ok i svi ok. Onako sporadično sam video neke preoštre reakcije, ali me ne dotiču, pa me za sada zabole uvce.
Možda jedino da se malo više potencira i podržava slengić i od strane modova, sad kacmo opet rečnik slenga. M?
ИЛИ ВАС НЕЋЕ БИТИ!
~Мирко Топаловић
Moram da vas kritikujem jer mi ne stavljate nista na naslovnu. I sto me banujete svaki cas zbog raznih gluposti i sitnica. A dobar sam decko i lepo se ponasam ovde.
Smorih se sto sam zakasnio na ovaj happy hour. A onda vidim da sam neulogovan, i da nisam zakasnio! :)
Ali sad shvatam da i nemam sta da kazem, jerbo slabo posecujem sajta. :(
Jebo vas doter neviđena spemčina od čoveka.
A i jebala vas mylyca, kao da je ona jedini mod, kad god je nešto o modovima, odma skoči na nju. Ko ona defka, "kad se zarati, udri po turcima, neš pogrešiti". Kao da je neki mejnstrim udriti po mylyci jer vam se najebe keve kad počnete da kenjate i plačete kako je ona govno. Da niste toliki patetični šmokljani ne bi vas ni banovala. Drugim rečima, da imate neki stav, i karakter, i svoje ja, a ne da plačete što vam je rekla da vam smrde čarape. Pa reci i ti njoj da joj bulja dlakava, nemoj patetisati leba ti.
---
Alergičan sam na to jer kao što rekoh, to je kao neko opšte stanje autora prema njoj kao modu, i onda ja kada vidim takve postove, uvek moram da se javim kao primer za nekog koga ona nije nikada banovala, a sam mogu da navedem bar 5 stvari zbog kojih je mogla da me trajno udalji sa sajta, i to baš ona lično jer su te stvari usko vezane za napušavanje i prozivanje baš nje. Pitam se i dalje zašto me nije banovala nikada, čak ni na neki kraći period, ako je tolika smradina.
---
http://b.static.memegenerator.net/cache/instances/500x/13/13531/13856626.jpg
---
http://a.static.memegenerator.net/cache/instances/500x/13/13532/13856811.jpg
---
http://b.static.memegenerator.net/cache/instances/500x/13/13532/13856874.jpg
Industrial, nema to veze, ni ja nisam banovan. Mada što se mene tiče nije imala neki razlog da me banuje. Ali, generalno, banuje ljude koje ne gotivi. A tebe gotivi. Koliki god da je spemer Doter, da li se slažeš da je malo preterano banovati ga na 40 dana zato što joj je rekao da je midžit? Mislim, ok, mogla je na 5-10 dana, ali prećera ga.
Drugo, boli me kurac da budem iskren. Ali ako postavljaju pitanja, i traže da kritikujemo modove, eto, kritikujemo ih.