Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Milici nije bulja dlakava! Crko dabogda!

2. Nije preterano reme, jer jedna kap prelije čašu, ako me razumeš.
    A doter ju je verovatno napunio, i onda samo prelio tom jednom izjavom.
    --
    A to da me gotivi, ne znam ni odakle ti, ni odakle bilo kome, niti ja to vidim, niti se to vidi. Jer nema razloga da me gotivi.

3. meni se brus natakario na leđa, briše mi definicije, smije mi se na pvt. PA OĆEŠ NA ŠAKE KOD MILETIĆA DA SE NAĐEMO? POŠAKETAMO SE I GOTOVA STVAR!
    Ovi ostali, ha šta znam, meni ste vala dobri, volite me, šaljete mi cvijeće na pvt, volite moje definicije... Ja nemam obraza sad da kažem nešto protiv vas ili tako nešto.

4. Šta znam, prema meni niko nije bio nekorektan, al' ni ja nisam imala neke ispade...Šta ću kad sam lepo vaspitana, hehehe.
    A i nisam dugo na sajtu, tako da nisam baš kopetentna da iznosim kritike :)

5. Nije preterano reme, jer jedna kap prelije čašu, ako me razumeš.
    A doter ju je verovatno napunio, i onda samo prelio tom jednom izjavom.
    --
    A to da me gotivi, ne znam ni odakle ti, ni odakle bilo kome, niti ja to vidim, niti se to vidi. Jer nema razloga da me gotivi.

Zapravo nije. To je najteža uvreda poslata na njen račun.

6. piše se konpetentna!

7. Ali je uvreda. Zar ne? I ona se računa u tu jednu kap, da mu je to prvi "prekršaj, ispad, spem, uvreda" (štagod) misliš da bi dobio ban? Ne bi. Prosto ko suljpa.

8. Remac
    piše se konpetentna!

A može i kompetentna..

9. Ја бих најурио пола тренутних модератора и вратио неке старе. Нећу сад да набрајам, али вратио бих Суровог, Дотера, Циклона, Мрмуна и Пеки д Џема.

Да је мој сајт, Каизен би први добио отказ, јер се додворава клинчадији и дебилима.
    Али није мој сајт.

Не свиђа ми се што су садашњи модератори превише ортаци са чланством, то вазда води ка појачаном опадању критеријума и гомилању ђубра.

10. Да је мој сајт, Каизен би први добио отказ, јер се додворава клинчадији и дебилима.

Најзад неко ко дели моје мишљење. Потпис.

Иначе, ја сам заборавио да кажем да чекам да Стефан Костић банује Кајзена са свог модераторског налога као што је то радио са туђег, па да испадне фаца. Ето замерам му то што до сад није направио никакав ексцес. Ал капирам да љубоморно чува свој модераторски статус, што је и логично, јер је његов

11. E a stvarno bi bilo dobro kad bi surovi bio ope mod, i en doter, samo da nema surovi one svoje hepi aure.
    To na prvu loptu izgleda da su dobri sa pućanstvom, al kad bi neko neki problem napravio, prvo bi oni banovali, da se dokažu da nemaju taj drugarski odnos na sajtu.
    Joj jesam ovo sročio, godinama nisam vako pis'o.

12. Hah, eto čoveka koji me je pošastio banom, uz konkretno i jasno objašnjenje "rekao čoveku da je glup". Meni je to tada bio jedini ispad (jer sam bio manje od mesec dana na sajtu) i dobih 7 dana. A rekao sam sledeće "E, ćuti, glup si." I BUM, 7 dana ko iz pičke. A što je najgore lik JESTE glup, i džimi zna da je taj lik glup, i ja znam, i taj lik je i meni nešto svašta rekao, ali avaj. I to prođe, ali ja nikada nisam ništa rekao protiv džimija.
    Kaže latinska izreka "Neka me mrze, samo neka me se plaše". Vi mislite da su Huni voleli Atilu? Vi mislite da je nazvan Bič Božiji zbog osvajanja i karanja celog do tada bitnog sveta? Ne, nego bog pišanja po sirotinji međ svojim narodom, i zbog toga što je sopstveni narod karao na suvo, bez pardona, pa viš dokle su dogurali.

13. A što je najgore lik JESTE glup, i džimi zna da je taj lik glup, i ja znam, i taj lik je i meni nešto svašta rekao, ali avaj.

Па, ја мислим да је 85% људи на овом сајту апсолутно ретардирано, али ипак не би било лепо да им говорим како су глупи. Ипак треба задржати минимум учтивости у комуникацији с људима, постоје финији начини од вређања да саопштимо некоме да је глуп.

14. Најзад неко ко дели моје мишљење. Потпис.

Иначе, ја сам заборавио да кажем да чекам да Стефан Костић банује Кајзена са свог модераторског налога као што је то радио са туђег, па да испадне фаца. Ето замерам му то што до сад није направио никакав ексцес. Ал капирам да љубоморно чува свој модераторски статус, што је и логично, јер је његов

Чекам да Стефи одговори лололо

15. A i to što kažeš, ali šta sam mogao, nov a sajtu, primio se, bio sam mlad i pun entuzijazma, ali sam ubrzo odustao od takvih slučajeva.
    Moj deda je uvek govorio: magarac neće kaldrmom, magarac oće bespućem, a budeš li ga vukao na kaldrmu, više ćeš se ti umoriti nego on.

16. Чекам да Стефи одговори лололо

Stefi odgovoriJo.

17. Ali je uvreda. Zar ne? I ona se računa u tu jednu kap, da mu je to prvi "prekršaj, ispad, spem, uvreda" (štagod) misliš da bi dobio ban? Ne bi. Prosto ko suljpa.

Да је двеста пута то поновио, није за 40 дана јебога.

18. joj biću i ja moderator makar prevarom pa da mogu da pišam po sirotinji.

19. Сад још и лажеш Стефи. Лопове модераторски! ДОЛЕ ВЛАС`

20. Pa reme, jbg moš biti lako upravu, ne znam kompletnu anamnezu, tako da ne bih previše polemisao oko toga onda. Ja sam rekao o mylyci iz svog ugla, i iz primera iz svoje kože.
    I uvek ću i reći kad je neko napadne, kao ti, jer i sam si rekao tebe nikada nije banovala niti ste ratovali, a napadaš je zbog dotera i kritikuješ, iako je prema tebi ok.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.