Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Neizostavan kriterijum pri vrednovanju moderatora jeste njegova sposobnost da kreira, odnosno oceni kvalitet, a trenutna postavka izuzetno osciluje u toj sposobnosti.
    Brus, Faca i Smarko su, recimo, odlično pojačanje u tom delu, ali mislim da bi se iz trenutnog arsenala članova mogle iskristalisati i drugačije postavke koje bi rezultirale daleko manjim đubrom u novim i stalnošću kvaliteta na naslovnoj, koja, kao što znamo, i dovlači posterdžije na čijem prilivu sajt delimično počiva.

2. Што се тиче Дотера, иако га волим грозно, ствари су јасне:

вређање модератора. четврти овакав прекршај.
    mylyca, 18. januar 2012 (na 40 dana)

Vređanje.
    Kurd, 03. decembar 2011 (na 15 dana)

Vređanje.
    Francky Delevra, 12. novembar 2011 (na 10 dana)

Vređanje moderatora.
    Гроф Влатко Паскачић, 01. septembar 2011 (na 5 dana)

За поновљен исти прекшрај, зна се да иде дужи бан.

3. Kao što rekoh, čovek prelio čašu.

4. аха, модулатори ће сва ова ваша срања акумулирати па након пар дана ћете попити банану и за најмањи прекшај.

5. Surovi je biJo car i nije jebo 5% nikoga, ovi sad ko da imaju svoje klanove obožavaoca, čvakam svast izuzecima, ali iskreno malo ih je.

6. A ono, može proći većina, pogotovo ovi noviji. Samo što reče Čak, škrti su na odabranima, barem što se nekih autora tiče. :)

7. И још нешто, нека пуши курац ( дословно ) модератор који ме је бановао на 15 дана ради неког магарате за које нисам ни знао шта је. Ето толико

8. Пази Џимбо, четврти прекршај. А од тих четири, два су била упућена Курду, и два Милици, а ни једно од тих није било неко озбиљно вређање. Мош мислити, рек'о њој да је миџит и Курду да је Комплексаш. Далеко је то од озбиљног вређања. ја бих то овако вредновао. 1 дан, 3 дана, 7 дана, 14 дана. Јеботе, 40 дана због глупости.
    Мада заслужио бан јесте. Али не толики. Док је много небитних аутора који вређају много више (само што не вређају Мулуцу и Курда) а бан ретко и добију.
    Некако ми гадно то.

9. Svi serete ko foke ovim ovdje patetisanjem.

10. И још нешто, нека пуши курац ( дословно ) модератор који ме је бановао на 15 дана ради неког магарате за које нисам ни знао шта је. Ето толико

Стефи, овај ти реко да пушиш курац.

11. Кад сам послао Курду принт скрин са неким ликом што је напљувао гадно цео чет након што смо провалили да је трол, он ми је ноншалантно рекао да је пацифиста и да неће да га банује сада, него следећи пут кад буде направио прекршај. Иако је знао да је дупли, да је трол и да вређа са дуплог. Две недеље касније је бановао Дотера зато што му је овај рекао да је комплексаш. И то га бановао на три недеље, ако се добро сећам. О чему ми причамо овде? Прејак его? Или не?

12. И да не буде забуне. Не ради се о Дотеру. Он је само пример. Ово неки модови редовно раде. Пази, по мени су то потпуно неуједначени критеријуми.

13. Пази, Реме, то за Курда све стоји. Да се ја питам, он би био први на списку оних који би били размодовани. Али се не питам. Воли га светина на сајту, он је цар, знаш. Не може тек тако.

14. И још нешто, нека пуши курац ( дословно ) модератор који ме је бановао на 15 дана ради неког магарате за које нисам ни знао шта је. Ето толико
    Стефи, овај ти реко да пушиш курац.

http://www.youtube.com/watch?v=NoBFhdeR9PE

15. Стефи, овај ти реко да пушиш курац.

Vid' stvarno, meni je rek'o.

Ništa, vadi ga. Ako nema preko dvaJespet, dobijaš samo još jedan ban. Žemo?

16. Ako nema preko dvaJespet

У, бре, Стефи, што си захтеван. Чак ни ја не би мог'о да ти изађем у сусрет.

17. Није он једини. О томе се ради. Да не испада да сам се уватио за Дотера. То је само пример.

18. Aj dobro, dva'es. Kontam da je to razumno. Dakle, Morgane?

19. И још нешто, нека пуши курац ( дословно ) модератор који ме је бановао на 15 дана ради неког магарате за које нисам ни знао шта је. Ето толико

Ništa, vadi ga. Ako nema preko dvaJespet, dobijaš samo još jedan ban. Žemo?

Штефи би монстр кок. Љољ.

20. Džimi nije čo'ek od reči lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.