Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Прејак его

Nisam upućen u konkretan slučaj, ali samovolja u uređivanju sajta može vrlo lako da utiče i na posete, a i sam je povremeno primećujem.
    Moderatorska opcija nije oružje, to je vid službe i uređivanja i tako treba i da funkcioniše.
    Teoretski, štetilo bi celoj takmičarskoj koncepciji na kojoj je ustanovljen sajt kad bi ta funkcija koristila nekom da ispoljava individualnu želju za pokazivanjem nadmoći. Prvo jer mogućnost da nekog banuješ evidentno ni po čemu nije nadmoć, a drugo jer takvo odbijanje autora sasvim sigurno smanjuje rejtinge.

2. Ти Чаке немаш право гласа. Ниси 'тео да дођеш онај дан због кише.

3. Ти Чаке немаш право гласа. Ниси 'тео да дођеш онај дан због кише.

Idi uči decxko, nije ETF za zajebanciju. A kacmo kod toga, kaćemo na neko pivo i ideš li na Sektaliku?

4. Прејак его

To. Na svakom iole uspešnom zapadnom sajtu moderatori su bukvalno nevidljivi, a ovde su kvlt, božanstva i pičke materine. To je taj provincijalski duh, jebiga.

5. Драгоне, јбт, како ти је дебилно оно за Милку Цанић, смејао сам се цео минут, хахах!

6. Драгоне, јбт, како ти је дебилно оно за Милку Цанић, смејао сам се цео минут, хахах!

Naravno da je debilno kad je pisao brat tek kad smo napravili nalog :)

7. Pa i ovo je zapadni sajt, server nam u germaniji!

8. брате ја да сам модератор на вукајлији исписао бих се са факса

9. Pa i ovo je zapadni sajt, server nam u germaniji!

i meni je baba nemica, ergo, puštam šiške ispod miške kao nena.

10. To. Na svakom iole uspešnom zapadnom sajtu moderatori su bukvalno nevidljivi, a ovde su kvlt, božanstva i pičke materine.

Поређење нема баш много смисла. Овај сајт није неки рендом регуларан форум, већ се овде и пише, све потиче од креативности. Члан овде постаје модератор пре свега зато што је добар аутор. А на исти начин неко овде постаје и ''квлт''.

11. Овај сајт није неки рендом регуларан форум, већ се овде и пише, све потиче од креативности.

Da, da, recimo, sad sam išla na jedan od najvećih foruma pisaca (totalno akreativan sajt, btw), bukvalno vrvi mesidž bord od moderatorskih vrcavih komentara. Daj, ne lupaj.

12. Da, da, recimo, sad sam išla na jedan od najvećih foruma pisaca (totalno akreativan sajt, btw), bukvalno vrvi mesidž bord od moderatorskih vrcavih komentara.

Дај линк, можда знам тај сајт.

13. Pustiću ti na pvt kad pogledam histori.

14. Члан овде постаје модератор пре свега зато што је добар аутор.

Pa po kom si onda ti osnovu mod, leba ti?
    -
    http://ressacados.net/wp-content/uploads/2011/08/awww-yeah.jpg

15. Има вас превише

Brate, znaš ti koliko su kukali da ih ima premalo?:)

16. A dje su oni što imaju ćage ko je kolko briso definicija ?
    Ovaj radi, briše, uredjuje, čisti bla bla a ovaj drugi samo drka kurac po forumu.

Šta znam, rade ljudi svoj pos'o ja svoj samo nekako ne volim promene ni u životu pa ni na vukajliji kad se menjaju modovi..
    Još samo da nadjem Djimija u gradu. Djimi decxhko opasno igraš žmurke

17. није неки рендом регуларан форум

Specifičnost sajta zahteva da moderatori ne budu nevidljivi.
    Međutim, određeni modovi jako dobro funkcionišu bez dodatnog samopromovisanja(pogledajmo wojteka ili Che-vua), što je dobro, jer su takvi izleti jako neprijatni za kritičkog posmatrača. Na kraju, sama činjenica da se zna ko postaje moderator remeti takmičarsku ravnopravnost među autorima, jer se onda, kao istaknuta ličnost, kotira bolje nego ranije, nezavisno od kvaliteta. Ova pojava je neizbežna i nju ne kritikujem sada, nego eventualnu situaciju u kojoj se ispoljava samovolja i muzu mogućnosti mod pozicija za lično trenutno zadovoljstvo.

18. Бут, прво, овде модератори нису плаћени, тако да им модерисање, заправо, и није посао и самим тим модерисање не би смело да има утицаја на њихово понашање на сајту. Тако да наравно да могу да се просеравају на форуму колико хоће. Друго, они су модови јер су дали нешто овом сајту. Али поред тога што су дали нешто овом сајту, неки од њих су лоши модови, јер је логично да на сајту овог типа, модератор буде доказани аутор, али то није и једини предуслов за тако нешто.

Нигде нећеш наћи стелт модове, уколико исти нису плаћени. То је тако. Е све ово би имало смисла да Каизен хоће да их плати. Овако, ово уређење је сасвим ок, али мора да се прати и рад модова током модерисања, зашта опек Каизена боли уво.

19. Koje pušenje kurca na ovoj temi. Koja represija koji kurac? Kaki moderatori? Pa mene je trebalo banovat do sad iljadu puta koliko jedem govna. Ovo je definitivno sajt koji najviše dozvoljava jedenje govana. Nije mycity ili kurac palac đe se za pisanje kurca sa samo jednom cenzorskom zvijezdicom dobije banana i javni ukor pred mnogom kurtoaznom omladinom.