U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čini se da se Sibir i na naše krajeve proširio. Šta ima u komšiluku?
Е мој ти! Видео би ти Сибирализацију
Čini se da se Sibir i na naše krajeve proširio. Šta ima u komšiluku?]!
Bogme Luli, mogli bi na klizanje. :)
Kad Vrbas zaledi, znaćemo da smo u govnima.
selenijum, ja bi' vazda na klizanje, al' niko neće, boje se padova :/
e al zamisli spust niz vrbanju, ojsa! :D
nego, ja imam ranu na ruci od jučerašnje ladnoče, jbt, tek sad sam izvalila.
Јовичић отворио тему, а уводни пост стао у један ред? Оде Вука у курац.
Што се клизања тиче, ови моји исто пичке, тако да нисам клизао 3 године сигурно.
selenijum, ja bi' vazda na klizanje, al' niko neće, boje se padova :/
e al zamisli spust niz vrbanju, ojsa! :D
Ало бре, олади мало, већ смо једног члана оплакивали овде! :Д
Dodjite u Celinac kod nas osnivamo hokej klub i klub umjetnickog klizanja...a nije cijelim tokom ali ovde u centru jeste :)
Види стварно. :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/427017_327882347250656_100000866812391_884844_2071997309_n.jpg evo jos svjezije slike...ovo bijelo je nekad bila rijeka :DDDD
Ја сам се једно време запалио за хокеј, чак сам и хокеј менаџера играо. Тео сам и да тренирам, али финансије ме омеле.
Pošto sam trenutno sakata, ja ću da vježbam umjetničko klizanje na dupetu, mogu da mlatim glavom u smjeru vjetra.
Ето мене тамо негде ускоро.
Баш бедак. :)
hahahaha, objasnio!!
ništa reme, moramo da udružimo klizaljke.
a što s' ti sakata, sel sestro?
idi bre....
Дај не серт'е у сибиру кад је -20 они иду на купање, а ви кукате. Дрина није заледила још, али је Рзав тотале :)
Ко је за купање на Ади? :Д
i u cg panujo snijeg
remenski ja trazim nekog da kliza sa mnom, pa ako oces
Јовичићу, образложи пост, ми то желимо!