Prijava

Деси ли вам се некад да налетите на песму, да вам се свиди, али да никако не можете да сконтате текст јер, ето, певач чудно пева, или једноставно нумете да провалите? Е, и онда је логично да се нађе текст на нету. Али, јебига, ја сам хипстерчина смрдљива и слушам песме од по 5 000 вјуовса на јућубу које немају текст на нету тако да ми је потребна ваша помоћ.

За почетак:
http://www.youtube.com/watch?v=1w_8TjLu1A4
Ватафак??!!

Унапред захвалан
Ваш, Л0Л

Sace ti neko rokne makarenu :D

http://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY&ob=av2n
Izv prve nisam kontao, ali kada sam malo lepse poslusao razumeJo sam :D

К'о метеор да те волим, к'о метееееееееоооор. лололол

Дај бре Сале не конташ, није ово тема о песмама које нисмо знали како иду па сами провалили. Ово је тема да други проваљују! А и за чоп суј има текстова на нету бре, мог'о си да погледаш олололо

Sve Nirvanine pesme, osim fazon Lounge Act i još možda dve-tri. Na svu sreću imaju tekstovi za te pesme pa sam skapirao šta peva. A čekaj, 'oćeš da mi kažeš da ti oko ove pesme koju si okačio treba pomoć da skapiraš tekst? Pa šta ti tu nije jasno? Sve sam čuo najnormalnije, samo me naravno mrzi da pišem. :)

A čekaj, 'oćeš da mi kažeš da ti oko ove pesme koju si okačio treba pomoć da skapiraš tekst? Pa šta ti tu nije jasno? Sve sam čuo najnormalnije, samo me naravno mrzi da pišem. :)

Ајде молим те, ја имам неки трипса слухом или шта ли је, не могу да сконтам никако. А кад ми даш текст провалићу док слушам и читам упоредо олололо

Па јебему мајку коме овде треба да се попуши да откријем текст једне јебене песме?!?!?!?

Фала, ал' за пушење заборави олололо

Фала, ал' за пушење заборави олололо

ala sam se ismejao sada :)))))