Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
mislim, pogledati prethodnu stranu, jeba ga sad :)
Proglašavam Duleta za najvećeg perverznjaka ovog sajta! Avatar govori više od hiljadu reči :-)
Dragi Dule, ponosim se tobom
al mogo bi inesto pametno da radis, nemah kuma cime da posluzim :)))
@energija
znam za vic :)
svi smo nasi, samo jasi...ili:
ova nije bila u nase ranije drustvo, al gu sad svojasimo :)
@Insolent
slazem se.
Ali ko bracni par su stvarno pun pogodak...
Nego, Dule, kd se vrcas od toj pokazuvanje patku na prolaznici, mislim od tvoj hobi...da znam kolko kod kumu da polezim...ovaj, posedim.
I jos jedna pesmica od RsM, zbog lepo spakovane metaforice:
http://www.youtube.com/watch?v=ycIRJPlcPIs
I jedna za Dusana i Energiju:
http://www.youtube.com/watch?v=ZDmZz9LVaCY
jesen stize, dunje kise,
cu se zenim, oce mi se...
Od sad samo ovo radim
IMGhttp://i33.tinypic.com/14xdpfs.gif/IMG
dobro i još neke stvari....!!
@vlajko:
prva pesma: super, steta sto nije UsaTi Dusan, neg Patak Daca; a podseca na: Komsija, komsija, dok ti zena u basti, prepusti se mojoj masti!
druga: fala, fala, to je pravi kum, i pesmu ni posvetija :)))
ukrstio oci- haha, vr'
Jel se secate one iz Otvorenih vrata, manje poznate od Anku Crnotravku:
ja u tramvaj, a on nema klimu,
pozove me sefer u kabinu,
sta da radim sad? :)))
jebem ti tramvaj, na sta tera ljudi :)))
tako je momce...sad licis na coveka :)
(a bio je cool tip)
@energija
ma pesme su ludilo!
secam se Otvorenih vrata, ono: "Komsijaaaaaaaaa, tntntntntn"
naravno be, od kuma se ocekuje da ukrsti oci :)
dusane, bas me obradova, dobro si se setio, i ziva ograda ni place za kresanje, dok ti pokazujes aduti na prolaznici :))))))
Obradovao sam te spreda ili od pozadi?:)))
sa sve strane, obrcam se kako mi odgovara :))))))
Ma jebem ti prvi red sahrane!!!
Hahahaha, Dule, love is in the air... :-)
@zvrk
moze i celu sahranu :)
@dusan
vidim ti u bastovani predje.
eve, kume, da vis kolko te postujem, i na pitanja ce odgovaram (i ne zato sto danas mlogo folozofiram) :))
Da li su po vama deo kulture ili nekulture?
deo kulture... osim toga, i nekultura je jedan deo kulture, sve se to utka u duh naroda i dobije svoju kako-tako kulturnu ulogu
Da li su pozitivna osobenost srpskog naroda ili pokazatelj visokog stepena nepostovanja vrednosti kod nas?
i jedno i drugo
kao pozitivna osobenost upotrebljene su duhovito, ili u funkciji olaksavanja, a kao negativna...zlonamerne su i degutantne, ali, u principu, takvo psovanje izrazava samo nemoc, imam jednu pesmu o tome:
"Pustinja, nigde vode...
nemam nikog na svetu...
Sta da radim?
Opsujem i...zapalim cigaretu..."
i jedne i druge imaju terapeutsko dejstvo!
Da li su i u kojoj meri potrebne na ovom sajtu kao naslov definicije ili samo kao deo definicije?
potrebne su, sta je srpski sleng nego psovanje? BOLJE PSOVANJE NEGO PLJUVANJE U PICKU MATERINU
Da li stvarno postoje ljudi koji nikad nisu psovali u zivotu?
Ovi mali sto jos nisu progovorili (ali..znaju i oni da pokazu srednji prst)
Koja psovka vas podseca na koji narod?
Blöde Fotze- Nemci
Koje su psovke prihvatljive, a koje nisu?
nisam tu da sudim, mislim da se radi o tome kako su upotrebljene, ne koje su to konkretne psovke
ne volim psovanje nerodjene i rodjene dece i tako to, udado' se pa mi proradio majcinski insekt :)))
Da li treba psovati pred decom?
ma sta fali? ionako ce da psuju kad porastu!
Da li treba psovati u muzicki tekstovima?
dok god nije psovanje radi psovanja, dok god se uklapa u kontekst
ja ne psujem mnogo u svojim tekstovima, mozda ih zato nikad niko nije ni pevao?
Postoje li psovke sa stilom i plemenitoscu?
Da, naravno, npr: "Jebem te", "Jebi se" i sve te...plemenite :)))
Svaka cast, energija. Evo posle svoje jake i plodne istrazivacke delatnosti, osvrnula si se i malo na teoriju.
Polozili ste, koleginice, moze 10 ili vam je bitan prosek? :)
Pazi kad se sa svim slazem, apogotovu sa ovim:
"Da li su i u kojoj meri potrebne na ovom sajtu kao naslov definicije ili samo kao deo definicije?
potrebne su, sta je srpski sleng nego psovanje? BOLJE PSOVANJE NEGO PLJUVANJE U PICKU MATERINU"
Ovo sam hteo da cujem...necu bre neko ovde meni da kaze da sam vulgaran, ako prenosim sleng kakav jeste. I kakav je to sleng gde se ne psuje? Mislim, gde nema vulgarnosti, iako su naravno psovke mnogo sire od vulgarnosti.
I naravno da je bolje psovanje, nego pljuvanje...al malo ko to ovde shvata. Svi hoce da preko neta isprave svet :) Ne ide to tako, ljudi!
Pa pizda mu materina nedrgava i necesljana, jebem mu kosku nesvrzanu i kucni prag, zanosiv se ko muda na kosaci.
da be, vlajko, lepo rekli ljudi: kuj psuje, zlo ne misli, to se ovde dokazalo, kolko ja vidim, mi koji se ispsujemo ovde, najmanje smo drkosi tamo :)))
moze 10-ide mi uz stajling- taman imam 10 prsta na noge :))))
Epa, eve ti desetka :)
Znaci zakljucak teme su energijin prethodni i moj prethodni komentar.
Ko se ne slaze, nije u pravu. Kome smeta, jebem ga u glavu.
Ko zamera, Dule mu utera. Ko ne shvata, neka se sam vata.