Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
e, jebem li vam državu i zakon!
samo na ebanje mislite:))
taki smo ti mi :)
i ne samo da mislimo :)))
Daja Bog :)
E, ministarke, naucnice i kumo na prvo mesto, citao sam ti one pesme u onaj cos, ne sve, jos neke fali da procitam, al smorila si me kolko si dobar pesnik :)
Sto ne iskopiras ovu tvoju psovacku patriotsku tamo? Mislio sam ja da gu kopiram. Posebno zbog zadnji stihovi...ja bi to ko himnu stavio. Ozbiljno ti kazem.
Doduse ja sam mislio da napisem tam neku pesmu, al ne ide nekako, pa eve cu idem da spavam.
ene kume, ajd laku noc i fala ti za pohvalu, a sta si ti misleo da ja s'm psujem? :))
ajd ce gu iskopiram...za tvoju dusu :)) pa c'idem i ja na spanje :D
Ma taman posla, ja sam prvo tebe ako se secas upoznao ko logicarku :)
Lele, ne sme ve čovek ostavi ni 24 sata nasamo, odma na blud udarate, ne mogu da ičitam koje ste sve pisuvali!
energija dobila ensipiraciju pa udara još i na teoriju! Ko da gu je baba iz Leskovac!
insolent me proglasi za manijaka...pardon perverznjaka, kao da ima nešto loše ako čovek ide samo u mantil u grad i pri tome nasrće na devojke! Ja tu ne vidim ništa loše!
vlajko mi reče da sam baštovan. Kako da ne budem baštovan, pa moram rupe da sređujem, da gi plevim, zalivam, okopujem itd.
Hahahahahahaha...
Bastovanska muka pregolema
puce crevo, arezervno nema! :)
Moje se crevo od muku udrvilo!!!
IMGhttp://i107.photobucket.com/albums/m303/smokesomekill/Comments-Fun-Animiert-3/Funny-6.gif/IMG
@dule: kako da se ne vrljam na teoriju, kad te tebe nema? :(
jebem mu sve da mu jebem, i ti si mi neki bastovan, rupe ce se zatvoru :)))
a moja baba je iz jasunju, neje iz leskovac :)))
Kako rupa da se zatvori kad mi se crevo udrvilo:)))
pa kad ne umes da javis na vreme, jebem mu mater da mu jebem :)))
Pri živoga mene ti mater da jebeš!
stvarno, i ja sasava... vidi sta nedojebanost ucini od mene kad te nema samo 24 sata
oprosti
jebem te :*
:))))
A sad jedna pesmica:
Ne se plaši ne se boj
koske nema kurac moj!!!
i da ima, ne se boj,
ne nalazim manu,
kad u pitanju je tvoj
i koske ce stanu!
kad te vidim, moj počne da lupa
mnogu mu nedostaja tvoja rupa