U inat hejterima sa Vukajlije

1. Ја мислим да је онај снег у фотошопу одрађен...

2. Најгоре од свега је што јој је све то на видеу ,,тата посаветовао".

3. Natasin cale, penetriraj spreda dok mi Natasa gura dildo in d pedu!

4. ovo... ovo nije stvarno.

dio s ćaletom najjebenobolesniji.

5. E, a kapiram da je izmislila caleta i celu tu spiku. Mislim, ima ona caleta, samo ga stekuje u frizideru spakovanog po teglama.

6. šta,vama ćale nikad nije predložio slikanje u bikiniju na snegu?
    svašta...

7. Во имја оца и сина, ово је трансферчина невиђена.
    Ако ова има мозга, оца ми јебите.

8. Mislim, ima ona caleta, samo ga stekuje u frizideru spakovanog po teglama.

aaaaaaaaaaa plakanje!

9. ja zelim da vidim o kojoj slici se radi!

10. ША Е БИЛО ХЕЈТЕРИ

11. mene zanima koja je ona ovdje na vukajliji? i kaki je to poster bio?

12. musssashe
    ja zelim da vidim o kojoj slici se radi!

+1

13. :fotka se u tolesu na snegu i kači, da crknu vukajlijaši:

14. Ali kad je rekla : "Znate sta cu sad da uradim? E?" , ocekivao sam neku zajebanu pretnju, tipa "izvucicu vam svima kucne adrese i poslati vam retardiranog burazera da vam vadi organe, kao sto je to uradio u "Pogresnom skretanju 2". " ...

Ali ovo sa skidanjem na -10 i najopustenijoj bleji u kupacem kostimu Vesne Jugovic me je, priznajem, iznenadilo.

15. sad sam opet odgledala, znači NAČIN objave trećeg svjetskog rata me dotukao. aj recite da se niste utrtali gledajući to, ajde da vas čujem!

16. Ја још умирем, јеботе, каква пајсерчина, дуго нисам нешто овакво видео, боктејебо!

17. ja zelim da vidim o kojoj slici se radi!

pa to je ona slika, tj. slike na kraju videa, prije nego što će izaći vani, tako sam bar ja to skontala.
    a za poster nemam pojma, možda se javi neko od modova ko je vidio i, vjerujem, obrisao.

18. Мене је још увијек срамота... Мајке ми, некако ме блам... Трансферчина

19. Lula i ostali modovi, sad bez zezanja, kapiram da bi bilo ok da prijavite devojku nadleznim institucijama, posto se radi o ozbiljno poremecenoj osobi. Kapiram ja da su ludare pune, mog ortaka koji tripuje da je Betmen 5 puta slali gajbi jer nema vise mesta koliko preljeva, ali nije bezbedno da ovako opasan ludak seta ulicama....u bikiniju pritom.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.